Selecteer een pagina

1:1 COACHING

Als je mijn online masterclass “Van willen naar kunnen” gevolgd hebt, maar nog steeds met vragen zit over het bereiken van je doelen, dan is het mogelijk om 1:1 coaching aan te vragen.

Werkwijze

Je stuurt mij al je vragen die je beantwoord wilt hebben.

Dit stelt mij in staat om mezelf voor te bereiden. Het betekent overigens niet dat we exact die vragen gaan beantwoorden tijdens de coachingsessie. Het komt namelijk regelmatig voor dat er vragen zijn waarvan je niet eens wist dat je ze had. Dat maakt de 1:1 coaching waardevol.

Wat is de investering?

EUR 185 per sessie van 45 minuten.

Dat klinkt als veel geld, maar bedenk jezelf eens hoeveel het je oplevert wanneer je jouw specifieke doel snel en efficiënt bereikt. Hoeveel tijd, geld en energie heb je inmiddels al tevergeefs gespendeerd aan het bereiken ervan? En hoeveel levert het je op wanneer die ene “stressor” eindelijk wegvalt? Het is jouw keuze.

Wanneer levert de coaching je het meeste op?

Als je geïnvesteerd bent in de oplossing.

Motivatie is niet het belangrijkste bij het behalen van resultaten, maar het is wel fijn om als brandstof te hebben. Dat is ook de reden dat je alleen in aanmerking komt voor 1:1 coaching wanneer je de online masterclass gevolgd hebt. Je hebt dan als het goed is al het nodige werk gedaan op het gebied van motivatie.

Ready to go?

Leuk!

Klik hier om je aanvraag in te dienen.

MOEITE MET HET BEHALEN OF VOLHOUDEN VAN JE DOELEN?

Beantwoord deze 8 korte vragen en leer wat je moet doen om succesvol te worden.

DOWNLOAD

Share This