JOUW SHORTCUT NAAR EEN SUCCESVOL LEVEN!

Succes trek je aan. Daarom is de beste investering die je kunt maken, een investering in jezelf. Werken met een coach is de snelste manier om je te helpen aan een nieuw perspectief in combinatie met nieuwe vaardigheden.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen om een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling te maken. Ik help mijn clienten met fundamentele vaardigheden op het gebied van gezondheid, zingeving en stress- en emotiemanagement. Een combinatie van LIFE coaching en LEEFSTIJL coaching.

Iedereen heeft een coach nodig…

Als ik vast loop op complexe materie dan is Leroy, één van de meest intelligente en talentvolle coaches die ik ken, voor mij de ideale coach om mee te sparren.

Hij heeft het vermogen om alles terug te brengen tot een eenvoudig vraagstuk waardoor de oplossingen voor de hand komen te liggen en ik in staat ben om de, voor mij, beste beslissing te nemen.

Bas Willemsen

Co Founder Overload Worldwide, iMastermind | Reprogram Your Business

Leroy is een bijzonder slimme, vriendelijke en grappige coach.

Hij is streng wanneer jij het niet voor jezelf bent, en hij laat je ontspannen wanneer je jezelf verliest. Hij laat je jezelf dingen toestaan wanneer je juist jezelf het liefst wil straffen en hij schijnt een licht op de zaken die je al lang had weggestopt. Hij ziet je competenties en helpt je deze verder te ontwikkelen.

Bovenal: Leroy is ontzettend geduldig. Hij staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt en luistert naar je input. Hij zorgt ervoor dat je jezelf kunt motiveren om de echte jij optimaal te kunnen ontwikkelen.

Dunya Heijt

Accountmanager, Raab Karcher

“Het is onmogelijk om het label te lezen, wanneer je zelf in de pot zit.”

Creëer een leven dat de moeite waard is.
Je hebt een een levensvisie en je weet hoe je hieruit je belangrijkste doelen kunt destilleren. Vervolgens ga je systematisch aan de slag met het realiseren van je visie – zelfs op de dagen dat het leven je “overkomt.”

Behaal je gezondheids- en fitness doelstellingen.
Meer energie, meer vitaliteit en minder pijntjes – zonder hypes. Wanneer je in staat bent om zelf je lijf te onderhouden, zul je de positieve effecten ervan merken op alle gebieden in je leven.

Word een effectieve leider.
Goed voorbeeld doet goed volgen. Door te investeren in jezelf, zul je een inspirator worden voor je omgeving. Naast je uitstraling heb je ook de vaardigheden en het zelfvertrouwen om de obstakels op je pad te overwinnen.

Ontsteek de passie in je relaties.
Beleef de tijd die je spendeert met de mensen die er echt toe doen volledig in het moment – zonder afgeleid te zijn. Kom los van overtuigingen die je saboteren en je weg versperren voor ware verbinding. Krijg de tools die je nodig hebt om passie en voldoening in nieuwe en oude relaties te herontdekken.

Leef onder je eigen voorwaarden.
Bereid je voor op veranderingen in je leven door te werken aan je emotionele flexibiliteit. Kanaliseer je negatieve emoties en vertaal ze naar positieve acties. Gebruik de kracht van positieve emoties om je weerbaarheid te verhogen en om te bouwen een aan mooi en rijk leven.

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.

Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.

Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis

Lotte Nap

Ondernemer, Lot Of Taste

Leroy is een coole dude.

Los daarvan is het een van de slimste trainers die ik heb meegemaakt. Ik leer iedere keer weer veel van hem.

Hij weet met de juiste vragen altijd de essentie van de problemen boven tafel te krijgen. Daarnaast neemt hij geen short-cuts, als hij met je bezig is, krijg je de volle aandacht. Ik mag erg graag met hem sparren.

Quillermo Pellicaan

Directeur, Giant Intermediar

Leroy windt er geen doekjes om en weet altijd precies de juiste vragen te stellen en de vinger op de zere plek te leggen.

Een zeer waardevolle eigenschap voor een coach als je echt vooruit wilt!

Ik heb enorm veel respect en waardering voor hem als persoon en als coach en ik weet zeker dat hij voor een positieve verandering in je leven kan zorgen.

Sjanett De Geus

Oprichter Love Fitfood en De Transformatie Academie Podcast, Love Fitfood | Transformatie Academie