Selecteer een pagina

JOUW SHORTCUT NAAR SUCCES!

“Het is onmogelijk om het label te lezen wanneer je zelf in de pot zit.”

Succes trek je aan. Daarom is de beste investering die je kunt maken, een investering in jezelf. Werken met coach is de snelste manier om je te helpen aaneen nieuw perspectief in combinatie met nieuwe vaardigheden.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen om een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling te maken. Ik help mijn clienten met fundamentele vaardigheden op het gebied van gezondheid, zingeving en stress- en emotiemanagement. Een combinatie van LIFE coaching en LEEFSTIJL coaching.

Creëer een leven dat de moeite waard is.
Je hebt een een levensvisie en je weet hoe je hieruit je belangrijkste doelen kunt destilleren. Vervolgens ga je systematisch aan de slag met het realiseren van je visie – zelfs op de dagen dat het leven je “overkomt.”

Word een effectieve leider.
Goed voorbeeld doet goed volgen. Door te investeren in jezelf, zul je een inspirator worden voor je omgeving. Naast je uitstraling heb je ook de vaardigheden en het zelfvertrouwen om de obstakels op je pad te overwinnen.

Behaal je gezondheids- en fitness doelstellingen.
Meer energie, meer vitaliteit en minder pijntjes – zonder hypes. Wanneer je in staat bent om zelf je lijf te onderhouden, zul je de positieve effecten ervan merken op alle gebieden in je leven.

Ontsteek de passie in je relaties.
Beleef de tijd die je spendeert met de mensen die er echt toe doen volledig in het moment – zonder afgeleid te zijn. Kom los van overtuigingen die je saboteren en je weg versperren voor ware verbinding. Krijg de tools die je nodig hebt om passie en voldoening in nieuwe en oude relaties te herontdekken.

Leef onder je eigen voorwaarden.
Bereid je voor op veranderingen in je leven door te werken aan je emotionele flexibiliteit. Kanaliseer je negatieve emoties en vertaal ze naar positieve acties. Gebruik de kracht van positieve emoties om je weerbaarheid te verhogen en om te bouwen een aan mooi en rijk leven.

Share This