arrow_drop_up arrow_drop_down

Clarity Online Training

 1. Heb jij niet helder wat je wilt met je leven?
 2. Ben je succes-vol, maar ervaar je geen vol-doening?
 3. Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke richting te kiezen?


De CLARITY online training geeft je helderheid en antwoorden.


Weet jij wat je ECHT wilt?


Als ik je vraag naar welke muziek je het meest luistert, dan is er een grote kans dat je een muziekstijl antwoordt die lijkt op wat je net op de radio gehoord hebt. De psychologie noemt dit ‘beschikbaarheidsheuristiek:’ het fenomeen waarbij we de neiging hebben om het makkelijkste of meest voor de hand liggende antwoord te geven.


Deze mentale shortcut helpt ons om snel beslissingen te nemen, maar zorgt er ook voor dat we soms niet in staat zijn om met weloverwogen oplossingen te komen. 


Als jij jezelf als doel gesteld hebt om je mooiste leven te creëren, dan is het verleidelijk om een plan te maken waarop je de route uitstippelt van de plek waar je nu bent naar de plaats waar je graag wilt zijn. Om een ‘roadmap’ te maken. 


De vraag is alleen of jij echt weet wat je wilt, of dat je jezelf alleen bewust bent van de dingen waar je nu tegenaan loopt? 


Gelukkig is er een methode waarmee waarmee jij de visie voor je leven helder kunt krijgen:


CLARITY

In deze online training ontdek je wat je werkelijk wilt met je leven.

 • Geluk.
 • Vrijheid.
 • Gezondheid.


Zo maar wat antwoorden die veel mensen geven als je ze vraagt wat ze verlangen van hun leven.


Maar wat betekenen die termen?
Of nog specifieker: Hoe zien ze er concreet uit, voor jou?


Vragen waarvan we nooit geleerd hebben hoe we er een bevredigend antwoord op kunnen geven. Dat verandert nu.


Na afloop van deze online training heb je glashelder wat je op dit moment wilt met je leven, met hieraan gekoppeld concrete doelen en acties.


De lessen en opdrachten leiden je namelijk systematisch naar antwoorden op vragen als:


 • Wat vind ik leuk?
 • Wat vind ik belangrijk?
 • Waar ben ik goed in?
 • Welke bijdrage wil ik leveren?


Zo creëer je in deze training stap-voor-stap een doordachte blauwdruk van hoe ‘een goed leven’ er in jouw geval uit mag zien. 

Dit is wat je gaat leren:

Hieronder vind je een beschrijving van de inhoud van iedere module.

De lessen bestaan uit een video-instructie en een opdracht(en). Je bent er gemiddeld slechts 20 minuten per dag mee bezig. 

De hele training staat in een gebruiksvriendelijke online-omgeving die ook bereikbaar is via een app op je mobiele apparaat.

Module 1 | Een creatieve brainstorm

In deze module ontdek je dat goede ideeën vaak het gevolg zijn van veel ideeën. Een module vol inspirerende vragen waarmee je jezelf beter leert kennen. 

Module 2 | Talenten & Complimenten

Ontdek waar jouw sterke eigenschappen liggen, hoe je deze het beste in kunt zetten en hoe je er waardering voor krijgt.

Module 3 | Life Visioning

Ontdek wat je intuïtie je te vertellen heeft over de manier waarop jij je leven mag leiden

Module 4 | IJk je morele kompas

Leer wat je ECHT belangrijk vind en hoe je keuzes maakt die hiermee in lijn liggen - zonder twijfels, oordelen of schuldgevoelens.

Module 5 | Schrijf je mastergoal

Leer ‘hoe jij wilt zijn’ en wat je wilt bereiken glashelder vast te leggen in een mastergoal. Nog nooit in je leven had je zo concreet voor ogen waar je voor wilt gaan en wat dit van je vraagt.

...zo besef ik nu nog beter dat ik mag vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten en talenten. Een voorbeeld hiervan is het voeren van verkoopgesprekken. Ik zag acquisitie al nooit als ‘verkoopgesprekken,’ maar meer als leuke gesprekken die opvallend vaak een project opleverden. Ik begrijp nu waarom juist deze aanpak me succesvol maakt.

Eric Verheijen -

Creative director Lyfter BV

Mede dankzij de inzichten uit dit programma, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties.

Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.

Mark B. - Ondernemer

Wat maakt de CLARITY training uniek?

#1 Je voorkomt de
"als..., dan..." valkuil

De meeste programma’s starten waar dit programma eindigt: Met het stellen van doelen of het maken van een roadmap. De kans dat je zo in de “als…, dan…” valkuil stapt is enorm groot. 


“Als ik [willekeurig] doel bereik, dan ervaar ik [gewenst gevoel].”


In deze training leer je dat het zo niet werkt! Maar wat blijft er dan over? Waarom en hoe moet ik dan doelen stellen? Ook dat ontdek je in de CLARITY training.


#2 Handvatten voor

ethische dilemma's

In het leven moeten we continu keuzes maken waarin iets niet objectief ‘goed’ of ‘fout’ is. Het zijn deze ‘ethische dilemma’s' die ons doen twijfelen en waardoor we soms vastlopen.


In module 4 van CLARITY ontdek je vanuit welke ‘waarden’ jij je leven wilt leiden en deze verweef je vervolgens in je doelen.


Deugden, vertaalt naar morele competenties geven je zo een anker voor het nemen van moeilijke beslissingen.


#3 Toegang tot je coach
en community

De lessen van CLARITY zijn ondergebracht in een strakke online omgeving die ook via een app te bereiken is.


Naast de training, krijg je toegang tot een besloten forum waar je vragen kunt stellen over de opdrachten en je inzichten kunt delen.


Je kunt je zo omringen met andere inspirerende mensen die een passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben.


Je coach in deze training...

Hoi! Leroy hier :-)


Sinds 2013 werk ik als professioneel coach en ondersteun ik mijn klanten in hun persoonlijke ontwikkeling. Bij aanvang met name op fysiek gebied (als oprichter van CrossFit Zuid, een fitnesscentrum), maar ik ontdekte al snel dat ik me op de mens als geheel wilde richten.


In mijn tienerjaren had ik namelijk overgewicht. Ik was onzeker over mijn lichaam en probeerde dit te compenseren door me op andere gebieden extra te bewijzen en door anderen te willen pleasen. Dit maakte me succesvol aan de buitenkant, maar vaak ook leeg en onvervuld van binnen. 


Achteraf bleek de frustratie over mijn lijf de start van mijn carrière als coach en ondernemer. Geen revolutionair dieet, maar zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap brachten me uiteindelijk de rust die ik zocht. Ik heb de ervaring dat ‘jezelf kennen’ essentieel is in het creëren van een prettig leven met betekenis en impact. Dit besef drijft me om anderen hierin te willen ondersteunen. 


Naast het runnen van mijn eigen bedrijven gaf ik les voor ‘Chivo instituut voor vitaliteit en leefstijl,’ was ik docent bij ‘De Bewustzijn School’ in Amsterdam en coachte ik deelnemers aan de events van Michael Pilarczyk. In 2018 schreef ik het boek ‘Haal meer uit je leven.’

Als ik vast loop op complexe materie dan is Leroy, één van de meest intelligente en talentvolle coaches die ik ken, voor mij de ideale persoon om mee te sparren.


Hij heeft het vermogen om alles terug te brengen tot een eenvoudig vraagstuk waardoor de oplossingen voor de hand komen te liggen en ik in staat ben om de, voor mij, beste beslissing te nemen.

Bas Willemsen - Co Founder Overload Worldwide

Leroy weet met zijn scherpe vragen en doortastendheid binnen no time tot jouw kern te komen. Hij prikkelt je om anders te denken, leiderschap over je eigen leven te nemen en doelen te stellen én bereiken.


Dit doet hij niet door je een hapsnap methode voor te schotelen, maar echt samen met jou te onderzoeken wat het beste bij jou en jouw situatie past.

Anne Neijnens - Ondernemer en coach
€ 99,-

Start vandaag nog met CLARITY!

 1. Heb jij niet helder wat je wilt met je leven?
 2. Ben je succes-vol, maar ervaar je geen vol-doening?
 3. Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke richting te kiezen?


Doe dan mee aan CLARITY voor slechts 99 Euro

Garantie met een glimlach


Wat als CLARITY toch niet bij je past? Geen probleem! Je hebt 21 dagen 'garantie.' Als de training je om welke reden dan ook niet niet bevalt dan kun je een terugbetaling aanvragen (en je hoeft de reden niet eens te geven als je dat niet wilt). En die terugbetaling  geven we je met een glimlach :-)

Bestel CLARITY nu voor 99 Euro