arrow_drop_up arrow_drop_down

Geïnspireerd Leiderschap

Voor een prettig leven met betekenis en impact.

Geïnspireerd Leiderschap is de overtreffende trap van persoonlijk leiderschap. Wanneer je leidt (en leeft) vanuit inspiratie heb je visie: je weet wie je bent en waar je voor staat. Je hebt altijd overzicht, altijd tijd en nooit haast. Je ziet de zaken ‘zoals ze zijn,’ zonder ze in te kleuren. Dit maakt je effectief, optimistisch en vol energie. Hard werken is er nog steeds bij, maar alles in je leven verloopt soepeler en aangenamer.

Het nadeel van investeren in programma’s voor je persoonlijke ontwikkeling vind ik dat je op voorhand meestal niet concreet weet wat het je op gaat leveren. Dit gevoel had ik ook toen ik me inschreef voor Geïnspireerd Leiderschap. Ik kon voor mezelf moeilijk verantwoorden of ik het de financiële investering waard vond.


Achteraf vertelde ik Leroy dat mijn twijfel onterecht was. Binnen een uur na aanvang had ik al nieuwe inzichten opgedaan die mijn deelname de moeite waard maakte. De vraag waarmee hij de training opende in combinatie met de definitie van geïnspireerd leiderschap vond ik geniaal.


Zo besef ik nu nog beter dat ik mag vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten en talenten. Een voorbeeld hiervan is het voeren van verkoopgesprekken. Ik zag acquisitie al nooit als ‘verkoopgesprekken,’ maar meer als leuke gesprekken die opvallend vaak een project opleverden. Ik begrijp nu waarom juist deze aanpak me succesvol maakt.


Wat ik verder erg fijn vond is dat Leroy de persoonlijke vraagstukken van de deelnemers op nuchtere manier wist te vereenvoudigen. Hij gooit je als het ware in het diepe zonder je het gevoel te geven het diepe gegooid te worden. De oplossing voor je uitdagingen komt zo bijna vanzelf aandrijven.

Eric Verheijen - Creative Director, Lyfter BV

Resultaten van Geïnspireerd Leiderschap

  • Innerlijke rust.
  • Makkelijker keuzes maken.
  • Hogere omzet en betere resultaten.
  • Meer respect van en voor je medewerkers.
  • Meer bereiken met minder inspanning, zowel zakelijk als privé.

Ik werkte al een tijdje met Leroy als mijn coach, toen hij me aanbood om deel te nemen aan Geïnspireerd Leiderschap. Ondanks dat ik ja zei, ervoer ik ergens toch ook een soort van drempel. Deels omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten wat betreft de inhoud, maar met name omdat ik me oncomfortabel voelde bij het idee mezelf kwetsbaar op te stellen in een groep met ‘onbekende’ mensen.


Achteraf bleek juist dat laatste een van de ervaringen die ik als meest positieve aspect van de masterclass ervaren heb. Direct vanaf de start creëerde Leroy een setting waarin alle deelnemers zich op een ongedwongen manier open durfden te stellen. Ik vond het heel bijzonder om van (zeer) succesvolle ondernemers te horen hoe er nog steeds thema’s in hun leven zijn waarin zij zich onzeker voelen en waarin ze zich graag wilden ontwikkelen.


Het grootste inzicht dat ik meeneem uit het programma is de relatie tussen mijn gedachtes en gevoelens. Hierdoor ben ik beter in staat ben om de waarheid in een situatie te onderscheiden van wat ik er zelf bij ‘bedenk.’ Dit is voor mij een voorbeeld van een concept dat ik dacht te kennen, maar dat nu veel beter geland is.


Als ondernemer ben ik veel bezig met zelfontwikkeling en met de ontwikkeling van mijn bedrijf. Ik spendeer veel tijd ‘in mijn hoofd’ en verlies me soms wel eens in het nastreven van mijn doelen. De masterclass gaf mij de gelegenheid om die gedachten te uiten, toetsen en delen met gelijkgestemden.


Ik besef me nu echt dat ik mag genieten van de dingen die ik bereik en dat de voldoening niet alleen zit in het behalen van mijn doelen, maar ook in de weg er naar toe.

Kristian Zondervan - Partner , Keep Getting Better BV

Download Brochure

Intake aanvragen