Leroy Naarden coacht en spreekt over vitaliteit, leiderschap en persoonlijke groei. Hij is de auteur van het boek: Haal Meer Uit Je Leven.

Hij helpt zijn clienten en studenten om de regie over hun leven te nemen en er het maximale uit te halen. Dit doet hij vanuit een gecombineerd perspectief van wetenschap, filosofie en spiritualiteit.

Naast het runnen van zijn eigen coachingprogramma's leidt hij andere coaches op bij Chivo instituut voor Vitaliteit en Leefstijl, is hij adviseur voor het LIJFSTIJL coaches netwerk en geeft hij lessen voor De Bewustzijn School in Amsterdam.

Leroy is, open, eerlijk, nieuwsgierig en kritisch. Met prikkelende en soms confronterende vragen weet hij zijn publiek te inspireren om aan de slag te gaan met het creëren van een leven dat de moeite van het leven waard is.

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.

Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.

Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis.

Lotte Nap

Ondernemer, Lot Of Taste

Leroy weet met zijn scherpe vragen en doortastendheid binnen no time tot jouw kern te komen. Hij prikkelt je om anders te denken, leiderschap over je eigen leven te nemen en doelen te stellen én bereiken. Dit doet hij niet door je een hapsnap methode voor te schotelen, maar echt samen met jou te onderzoeken wat het beste bij jou en jouw situatie past. Om zo een leven te creëren dat voor jou de moeite waard is om te leven.

Anne Neijens

Ondernemer en coach, Anne Neijens

Leroy weet je te prikkelen op een manier die je in staat stelt je eigen hulpvraag te beantwoorden. Dit voelt soms confronterend of irritant en juist dat maakt het ontzettend waardevol.

Marnix Kluijters

Mijn onofficiële bio (Uit het boek: “Haal Meer Uit Je Leven”).

  • Leroy Naarden (Roosendaal, 1983) is een talentvol coach en spreker. Mede- oprichter van CrossFit Zuid (2011) en auteur van het boek “Haal Meer Uit Je Leven” (2018).
  • Hij helpt zijn cliënten vooruit met essentiële stappen in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Hij wil het bewustzijnsniveau van mensen verhogen. “Mensen hebben het idee dat ze allerlei dingen moeten doen. Ik wil dat ze doorkrijgen dat zij zelf bepalen hoe zij hun leven ervaren.”
  • Vroeger had hij overgewicht en een laag zelfbeeld.
  • Hij droomt over een toekomst als piloot. Na zijn studie aan de HTS wil hij deze droom verwezenlijken. Bij de laatste test krijgt hij te horen dat hij de aanleg om te vliegen mist en daarom geen piloot kan worden.
  • “Dat ik geen piloot kon worden, bleek achteraf een cadeau. Daarna heb ik ruim tien jaar voor de klas gestaan – ik bleek er talent voor te hebben.”
  • Hij verdiepte zich in voeding en training, hoofdzakelijk om zelf af te slanken. CrossFit gaf hem uiteindelijk grip op zijn lijf.
  • Hij volgt een opleiding tot vitaliteitscoach en reist over de hele wereld om te leren van de besten op het gebied van voeding, training en gedragsvorming.
  • Dan John, Alan Watts, Andy Harrington, Neale Donald Walsh, Michael Neill, David R. Hawkins en Chi.L. Chiu (van Chivo Instituut voor Vitaliteit en Leefstijl) zijn leermeesters die hem inspireren.

Leroy heeft de afsluiting van ons jongerenevent verzorgd. Hij was een mooie aanvulling op deze inspirerende dag vol toekomstdromen.
Jongeren konden verschillende masterclasses bijwonen over de aankoop van een eerste huis, zelfredzaamheid, een bedrijf starten en beginnen met beleggen. Na een middag met veel informatie sloot Leroy het event af met een interactieve sessie waarin de jongeren stil stonden bij het ‘leven van hun dromen’. Hoe ziet dit leven eruit en hoe bereik je dit?

Dat er nog veel animo was na de intensieve masterclasses geeft aan dat Leroy bij zijn introductie voorafgaand aan de masterclasses op enthousiaste wijze veel jongeren nieuwsgierig heeft gemaakt. Mooi om te zien dat Leroy tijdens zijn presentatie bezig is met zijn passie. Hij brengt zijn verhaal over vol overgave, op een eenvoudige wijze en op een manier die jongeren aanspreekt. Ook in de voorbereidingen denkt Leroy mee om zijn deel passend te maken bij de rest van het event. Kortom een waardevolle toevoeging op ons event.

Barbara van de Wiel-Kok

Medewerker Marketing & Communicatie, Rabobank

Leroy is een slimme, authentieke en unieke spreker die zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Ik heb Leroy leren kennen toen ik hem als spreker heb ingehuurd voor een evenement dat ik heb georganiseerd, de Super Lifestyle Summit.

Hij zette op een open en interactieve manier de deelnemers aan het denken over doelen halen en gedragsverandering, of het nu sportief, professioneel of persoonlijk is.

Als geen ander is Leroy in staat om moeilijke concepten goed uit te leggen en mensen te begeleiden naar een hoger niveau.

Peter Joosten

DIY Futurist en Spreker, Project Leven

Nieuwe Programma's & Live Events:

(Klik op de afbeeldingen voor details...)

START OP ZONDAG 6 JANUARI.
4 transformatieve coachingsessies om van 2019 je beste jaar ooit te maken!

Doe mee aan een van mijn 2-wekelijkse lessen bij De Bewustzijn School in Amsterdam.

BELUISTER GRATIS HOOFDSTUK 5 VAN MIJN BOEK!

 

In dit hoofdstuk leer ik je een DROOM-dagboek maken. Deze methode stelt je in staat om met een minimale dagelijkse inspanning een leven vol succes en vervulling te creëren.