Page content

Achtergrond

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.74″ background_color=”#ffffff”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text admin_label=”korte bio leroy” _builder_version=”3.21″ text_font=”||||||||” global_module=”1667″ saved_tabs=”all”]

Hoi, ik ben Leroy.

Ik coach en spreek over vitaliteit, persoonlijke groei en leiderschap. Ik ben de auteur van het boek: Haal Meer Uit Je Leven.

Ik help mijn clienten en studenten om het maximale uit hun leven te halen. Dit doe ik vanuit een gecombineerd perspectief van wetenschap, filosofie en spiritualiteit.

Naast het leiden van mijn eigen coachingprogramma’s doceer ik andere coaches bij Chivo instituut voor Vitaliteit en gaf ik les voor De Bewustzijn School in Amsterdam

Ik ben, open, eerlijk, nieuwsgierig en kritisch. Met prikkelende en soms confronterende vragen inspireer ik je om aan de slag te gaan met het creëren van een leven dat de moeite van het leven waard is.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_image src=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2018/11/Headshot-2018-web.jpg” _builder_version=”3.21″ border_radii=”on|180px|180px|180px|180px”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row module_id=”tap2018″ _builder_version=”3.17.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_video src=”https://youtu.be/BpVm5jj7-6s” _builder_version=”3.21″][/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_video src=”https://youtu.be/oJ9-onAIQd0″ _builder_version=”3.21″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_testimonial author=”Lotte Nap” job_title=”Ondernemer” company_name=”Lot Of Taste” url=”www.lotoftaste.nl” url_new_window=”on” portrait_url=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2017/10/LotofTaste-HR-8604-683×1024.jpg” admin_label=”Test Lotte N” _builder_version=”3.17.2″ border_style=”solid” global_module=”1655″ saved_tabs=”all”]

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.

Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.

Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_testimonial author=”Anne Neijnens” job_title=”Ondernemer en coach” company_name=”Anne Neijnens” url=”https://www.anneneijnens.nl/” url_new_window=”on” portrait_url=”https://anneneijnens.nl/wp-content/uploads/2018/03/Anne-Neijnens-3.jpg” admin_label=”Testimonial Anne Neijens” _builder_version=”3.17.2″ global_module=”1638″]

Leroy weet met zijn scherpe vragen en doortastendheid binnen no time tot jouw kern te komen. Hij prikkelt je om anders te denken, leiderschap over je eigen leven te nemen en doelen te stellen én bereiken. Dit doet hij niet door je een hapsnap methode voor te schotelen, maar echt samen met jou te onderzoeken wat het beste bij jou en jouw situatie past. Om zo een leven te creëren dat voor jou de moeite waard is om te leven.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Marnix Kluijters” admin_label=”Testimonial Marnix Kluijters” _builder_version=”3.17.2″ global_module=”1661″ saved_tabs=”all”]

Leroy weet je te prikkelen op een manier die je in staat stelt je eigen hulpvraag te beantwoorden. Dit voelt soms confronterend of irritant en juist dat maakt het ontzettend waardevol.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row disabled_on=”on|on|on” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” disabled=”on”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.0.87″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” border_style=”solid”]

Op de basisschool sprak ik bovengemiddeld goed Engels. Daarom dacht men dat ik een talenknobbel had. In de praktijk kwam het gewoon doordat ik veel TV keek. Domweg dingen uit mijn hoofd leren (zoals een vreemde taal) was namelijk iets waar ik een behoorlijke hekel aan had.

Desalniettemin stuurde ze me naar het Gymnasium. Ik moest daar verplicht 6 talen leren en viel dus vrij snel door de mand. Terug dus naar het Atheneum (4 talen) en uiteindelijk de HAVO (Nederlands en Engels, yes!)

Hoewel exacte vakken me wel goed lagen, had dat hele avontuur stiekem een deuk in mijn intellectuele ego achtergelaten. Ik was dus erg blij toen ik in 2004 al op 21 jarige leeftijd succesvol afstudeerde aan de HTS. Ik kan me namelijk nog herinneren dat ze op de middelbare school doodleuk gezegd hadden dat me dat nooit zou lukken.

Technologie vond (en vind) ik razend interessant. Ondanks dat, kwam ik er vrij snel achter dat werken in de techniek niet aan mij besteed was. Of beter gezegd: ik zag op mijn 21e werken in het algemeen eigenlijk niet zo zitten.

Toen ik via een subsidie vervolgens het aanbod kreeg om mijn lesbevoegdheid in elektrotechniek (mijn vak op de HTS) te halen, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Nieuwe dingen uitzoeken, verbanden leggen en deze vervolgens presenteren en overbrengen aan een groep was altijd al mijn ding. Klinkt als een leraar, toch? Dat aanbod greep ik dus met beide handen aan.

Vervolgens heb ik ruim 10 jaar voor de klas gestaan en heb ik in zo’n beetje alle vakken les gegeven. De talen uitgezonderd uiteraard

Parallel daaraan ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding en training – hoofdzakelijk met de intentie om mezelf te helpen. Slank was ik op z’n zachtst gezegd namelijk nooit geweest.

Beide onderwerpen bleken me echter zo te boeien dat ik er steeds meer over wilde leren, zelfs toen de problemen met mijn gewicht al grotendeels verholpen waren.

Het viel me namelijk op dat training en voeding om af te slanken in de basis heel simpel zijn. Het was de gedragscomponent die voor het grootste deel bepalend bleek of iemand succesvol was in het behalen van zijn/haar doelen.

Zo dook ik steeds dieper in “the rabit hole” en leerde ik over de psychologie van gedragsverandering, beïnvloeding en besluitvorming. Ik volgde een opleiding tot vitaliteitscoach en ik heb de hele wereld over gereisd om te leren van de besten op het gebied van voeding, training en gedragsvorming.

In die tijd verslond ik zo’n 2 tot 3 boeken per week, over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ik merkte hierdoor dat theorieën, methodes en principes uit hele verschillende vakgebieden vaak op nieuwe, inventieve manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Het leggen van die verbanden en dit vertalen naar concrete handvatten voor “niet ingewijden” bleek mijn kracht.

Ondertussen was ik part-time een fitnesscentrum gestart met 2 compagnons: Ondernemen voor dummies.

Ik kwam er toen achter dat leiderschap, sales en marketing eveneens razend interessante onderwerpen zijn en dat ook daaruit weer principes toegepast konden worden in andere domeinen.

Wat ooit startte als een hobby, begon zo steeds meer op een beroep te lijken.

Uiteindelijk heb ik van januari 2012 t/m december 2018 als mede-eigenaar en vitaliteitscoach bij PhysiQ Fitness in Roosendaal de eer gehad om een enthousiaste club mensen te mogen helpen op de weg naar het behalen van hun fysieke en gezondheidsdoelstellingen.

Evolutie stopt niet. De wereld om ons lijkt steeds sneller te veranderen. Als je deze tekst leest is overleven waarschijnlijk niet langer je primaire drijfveer. Hierdoor ontstaat er ruimte om na te denken over vragen als: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’

Het valt je waarschijnlijk op dat de gemene deler in dit verhaal mijn haast onverzadigbare nieuwsgierigheid is naar wat het leven allemaal te bieden heeft. Ik verwonder me steeds opnieuw over de ongelofelijke diepgang en potentie waarover wij als mens beschikken. Het is daarom niet gek dat filosofie en spiritualiteit een steeds groter onderdeel van mijn werk zijn gaan uitmaken.

In 2018 schreef ik het boek Haal Meer Uit Je Leven. Veelal vanuit een Westers, wetenschappelijk perspectief op vitaliteit hoewel je tussen de regels door ook een diepere spirituele boodschap leest.

Dus… Ingenieur, leraar, trainer, ondernemer, coach, auteur, spreker… Kaders zijn niet echt mijn ding. Ze vertellen je iets over mijn geschiedenis, zoals jouw verhaal je alleen iets vertelt over jouw geschiedenis. 

Wie wij zijn wanneer we elkaar ontmoeten? Ik weet het niet, maar ik ben wel benieuwd. Als jij die nieuwsgierigheid deelt, dan kom ik graag in contact met je…

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_image src=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2017/06/headshot-1080×1439.jpg” align=”center” _builder_version=”3.0.87″ border_style=”solid” animation=”off” sticky=”off”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.17.2″]

Mijn onofficiële bio (Uit het boek: “Haal Meer Uit Je Leven”).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.17.2″ collapsed=”on”]

  • Leroy Naarden (Roosendaal, 1983) is een talentvol coach en spreker. Mede- oprichter van CrossFit Zuid (2011) en auteur van het boek “Haal Meer Uit Je Leven” (2018).
  • Hij helpt zijn cliënten vooruit met essentiële stappen in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Hij wil het bewustzijnsniveau van mensen verhogen. “Mensen hebben het idee dat ze allerlei dingen moeten doen. Ik wil dat ze doorkrijgen dat zij zelf bepalen hoe zij hun leven ervaren.”
  • Vroeger had hij overgewicht en een laag zelfbeeld.
  • Hij droomt over een toekomst als piloot. Na zijn studie aan de HTS wil hij deze droom verwezenlijken. Bij de laatste test krijgt hij te horen dat hij de aanleg om te vliegen mist en daarom geen piloot kan worden.
  • “Dat ik geen piloot kon worden, bleek achteraf een cadeau. Daarna heb ik ruim tien jaar voor de klas gestaan – ik bleek er talent voor te hebben.”
  • Hij verdiepte zich in voeding en training, hoofdzakelijk om zelf af te slanken. CrossFit gaf hem uiteindelijk grip op zijn lijf.
  • Hij volgt een opleiding tot vitaliteitscoach en reist over de hele wereld om te leren van de besten op het gebied van fysieke gezondheid, psychologie en gedragsvorming.
  • Dan John, Alan Watts, Andy Harrington, Krishnamurti, Michael Neill, David R. Hawkins en Chi.L. Chiu (van Chivo Instituut voor Vitaliteit) zijn leermeesters die hem inspireren.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_image src=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2018/11/handstand.png” _builder_version=”3.17.2″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_testimonial author=”Barbara van de Wiel-Kok” job_title=”Medewerker Marketing & Communicatie” company_name=”Rabobank” url=”https://www.rabobank.nl” url_new_window=”on” portrait_url=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2018/09/logo-rabo.jpg” admin_label=”Testimonial Barbara Rabobank” _builder_version=”3.17.2″ global_module=”1641″]

Leroy heeft de afsluiting van ons jongerenevent verzorgd. Hij was een mooie aanvulling op deze inspirerende dag vol toekomstdromen.
Jongeren konden verschillende masterclasses bijwonen over de aankoop van een eerste huis, zelfredzaamheid, een bedrijf starten en beginnen met beleggen. Na een middag met veel informatie sloot Leroy het event af met een interactieve sessie waarin de jongeren stil stonden bij het ‘leven van hun dromen’. Hoe ziet dit leven eruit en hoe bereik je dit?

Dat er nog veel animo was na de intensieve masterclasses geeft aan dat Leroy bij zijn introductie voorafgaand aan de masterclasses op enthousiaste wijze veel jongeren nieuwsgierig heeft gemaakt. Mooi om te zien dat Leroy tijdens zijn presentatie bezig is met zijn passie. Hij brengt zijn verhaal over vol overgave, op een eenvoudige wijze en op een manier die jongeren aanspreekt. Ook in de voorbereidingen denkt Leroy mee om zijn deel passend te maken bij de rest van het event. Kortom een waardevolle toevoeging op ons event.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_testimonial author=”Peter Joosten” job_title=”DIY Futurist en Spreker” company_name=”Project Leven” url=”www.peterjoosten.net” url_new_window=”on” portrait_url=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2017/10/peter.jpg” admin_label=”Peter Joosten” _builder_version=”3.2″ background_layout=”dark” border_style=”solid” global_module=”1085″ saved_tabs=”all”]

Leroy is een slimme, authentieke en unieke spreker die zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Ik heb Leroy leren kennen toen ik hem als spreker heb ingehuurd voor een evenement dat ik heb georganiseerd, de Super Lifestyle Summit.

Hij zette op een open en interactieve manier de deelnemers aan het denken over doelen halen en gedragsverandering, of het nu sportief, professioneel of persoonlijk is.

Als geen ander is Leroy in staat om moeilijke concepten goed uit te leggen en mensen te begeleiden naar een hoger niveau.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”3.21″ background_color=”#2ea3f2″ disabled=”on” global_module=”1587″][et_pb_row _builder_version=”3.21″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_image src=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2019/04/geinspireerd-leiderschap-tekst.jpg” url=”/mgl” _builder_version=”3.21″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.18.9″ text_text_color=”#ffffff”]

Donderdag 6 juni 2019 | Masterclass Geïnspireerd Leiderschap

Wanneer je leidt (en leeft) vanuit inspiratie heb je visie: je weet wie je bent en waar je voor staat. Je hebt altijd overzicht, altijd tijd en nooit haast. Je ziet de zaken ‘zoals ze zijn,’ zonder ze in te kleuren. Dit maakt je effectief, optimistisch en vol energie. Hard werken is er nog steeds bij, maar alles in je leven verloopt soepeler en aangenamer.e grootste obstakel naar een leven vol vreugde en vervulling.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/MGL” button_text=”MEER INFORMATIE” _builder_version=”3.21″ custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_font=”||||||||” box_shadow_style=”preset1″ box_shadow_color=”#ffffff”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|tablet” _builder_version=”3.17.2″ background_color=”#ededed” custom_padding_tablet=”10px||10px|” custom_padding_phone=”5px||5px|” global_module=”1610″][et_pb_row custom_padding=”25.5938px|0px|0|0px|false|false” _builder_version=”3.18.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.18.9″][et_pb_text _builder_version=”3.18.9″]

Beluister GRATIS een hoofdstuk uit mijn boek.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”2px|0px|25.5938px|0px|false|false” _builder_version=”3.18.9″][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.18.9″][et_pb_text _builder_version=”3.18.9″]

In dit hoofdstuk leer je de DROOM-methode. Een methode waarmee je in slechts 10 minuten per dag een leven vol succes en voldoening creëert. 

Vul je gegevens in en ontvang binnen 10 minuten de link naar het audiobestand EN een samenvatting van 1 pagina.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.18.9″][thrive_leads id=’1386′][/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.18.9″][et_pb_image src=”https://leroynaarden.nl/wp-content/uploads/2017/06/mock-1.png” _builder_version=”3.18.9″ max_width_tablet=”50%” max_width_last_edited=”on|phone”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]