LIJF VOOR JE LEVEN

Zaterdag 14 april | 10.00u – 17.00u | Innovitapark, Roosendaal

Stop met spartaanse diëten, hypes en urenlange sessies in de sportschool!

In de workshop “Lijf voor je leven” leer ik je binnen 1 dag hoe weinig er voor nodig is om fysieke vrijheid te bereiken en te behouden.

Deze workshop is voor jou als:

Je jezelf onzeker voelt door je gewicht. Je hebt in het verleden al veel pogingen ondernomen om hier verandering in te brengen, maar zonder blijvende resultaten.

Pijn of je fysieke conditie je ervan weerhouden om die ene vakantie te boeken, te spelen met je kinderen of andere activiteiten te ondernemen die je leven leuk en waardevol maken.

Je gezond leven belangrijk vindt, er veel tijd in investeert en jezelf daarom schuldig voelt op de momenten dat je een ‘ongezonde’ keuze maakt.

Je lichaam is je meest waardevolle bezit…

…en soms ook je grootste bron van frustratie. Bezorgdheid over je gewicht, een laag energieniveau of pijn bij het bewegen kunnen je letterlijk en figuurlijk in je vrijheid beperken.

Heb jij stress van je lijf en herken je het gevoel dat, ongeacht hoe graag je iets aan je situatie wilt veranderen en ongeacht hoe hard je daar je best voor doet, het steeds onvermijdelijk op een mislukking lijkt uit te lopen?

Dat hoeft niet zo te zijn. Je mooiste leven ligt binnen je bereik! Helderheid, de juiste vaardigheden en een bewezen systeem zijn alles wat je nodig hebt om blijvende resultaten te halen en tevreden te zijn.

Leroy is een bijzonder slimme, vriendelijke en grappige coach.

Hij is streng wanneer jij het niet voor jezelf bent, en hij laat je ontspannen wanneer je jezelf verliest. Hij laat je jezelf dingen toestaan wanneer je juist jezelf het liefst wil straffen en hij schijnt een licht op de zaken die je al lang had weggestopt. Hij ziet je competenties en helpt je deze verder te ontwikkelen.

Bovenal: Leroy is ontzettend geduldig. Hij staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt en luistert naar je input. Hij zorgt ervoor dat je jezelf kunt motiveren om de echte jij optimaal te kunnen ontwikkelen.

Dunya Heijt

Accountmanager, Raab Karcher

Een gezond en pijnvrij lichaam is wereldwijd bewezen de #1 graadmeter van levenskwaliteit.

Hiermee wordt niet het nastreven van een sixpack of een elite prestatie bedoeld, maar simpelweg het comfortabel kunnen bewegen van je lichaam zonder buiten adem te raken van een kleine fysieke taak.

De huidige maatschappij vraagt veel van je, waardoor er een grote kans is dat je lichaam niet zo fit en gezond is als je graag zou willen. Je beseft dit, maar maar de vele fitnesshypes en tegenstrijdige dieetadviezen brengen je constant in onzekerheid met als gevolg dat de gewenste resultaten uitblijven.

Een ander probleem is dat weten WAT je moet doen niet genoeg is. Je hebt ook een SYSTEEM nodig om van weten naar kunnen te gaan.

In de workshop “Lijf voor je leven” leer ik je hoe weinig er voor nodig is om fysieke vrijheid te bereiken en te behouden.

Niet de laatste 90 dagen hype of challenge, maar een gematigde, redelijke benadering. Alle heilige huisjes binnen de fitness- en gezondheidsbranche komen aan bod en worden ter discussie gesteld.

Het resultaat is dat je na afloop van de workshop de kennis en vaardigheden hebt om:

  • Beter te slapen (en dus meer energie hebt om leuke dingen te doen).
  • Gezond(er) te eten en makkelijk op gewicht te blijven.
  • Effectief te bewegen cq. trainen en te weten wat te doen bij ‘pijntjes’ (zoals rugklachten).

Programma:

9.30u Inloop
10.00u Start workshop deel 1
13.00u Lunch
14.00u Start workshop deel 2
16.30u Vragenronde
17.00u Afsluiting

Lunch is op eigen gelegenheid. De supermarkt en het stadscentrum zijn op 500m afstand van de workshoplocatie.

Naast de grote lunchpauze, zijn er gedurende de dag diverse korte breaks. Onbeperkt Koffie, thee en water zijn inbegrepen bij de ticketprijs.

Fysieke activiteit is onderdeel van het programma. Niets heel heftigs, maar wel belangrijk om rekening mee te houden.

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.

Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.

Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis

Lotte Nap

Ondernemer, Lot Of Taste

Hoi! Ik ben Leroy 🙂

Hoi! Ik ben Leroy 🙂

In 2012 opende ik samen met 2 compagnons CrossFit Zuid (nu bekend als PhysiQ Fitness) in Roosendaal.

In eerste instantie part-time, naast mijn full time werk als wiskundeleraar op een middelbare school.

5 jaar daarvoor ontdekte ik een fitnessprogramma met de naam CrossFit. Het transformeerde toen mijn lichaam en inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mijn complete leven op een positieve manier veranderd heeft.

In 2012 opende ik samen met 2 compagnons CrossFit Zuid (nu bekend als PhysiQ Fitness) in Roosendaal.In eerste instantie part-time, naast mijn full time werk als wiskundeleraar op een middelbare school.

5 jaar daarvoor ontdekte ik een fitnessprogramma met de naam CrossFit. Het transformeerde toen mijn lichaam en inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mijn complete leven op een positieve manier veranderd heeft.

Een transformatie die startte vanuit een onvrede over mijn lichaam en die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat ik ook op mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel gebied gegroeid ben.

Als gecertificeerd vitaliteitscoach heb ik de laatste jaren honderden mensen geholpen met het creëren van meer persoonlijke vrijheid. In eerste instantie alleen op fysiek gebied en later ook op het gebied van stressmanagement, emotie-regulatie, besluitvorming en zingeving.

In de workshop “Lijf voor je Leven” wil ik je graag laten zien hoe eenvoudig het is om de controle te nemen over je lichaam – voor velen een van de grootste stressfactoren in hun leven. De vaardigheden die ik je leer geven je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je meer tijd over houdt om te spenderen aan alle mensen en activiteiten die voor jou je leven de moeite van het leven waard maken.

Leroy is een slimme, authentieke en unieke spreker die zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Ik heb Leroy leren kennen toen ik hem als spreker heb ingehuurd voor een evenement dat ik heb georganiseerd, de Super Lifestyle Summit.

Hij zette op een open en interactieve manier de deelnemers aan het denken over doelen halen en gedragsverandering, of het nu sportief, professioneel of persoonlijk is.

Als geen ander is Leroy in staat om moeilijke concepten goed uit te leggen en mensen te begeleiden naar een hoger niveau.

Peter Joosten

DIY Futurist en Spreker, Project Leven

Bestel hieronder direct je tickets.

De verwerking van je bestelling verloopt via de website van Eventbrite. Bij een succesvolle transactie ontvang je de bevestiging van je order binnen enkele minuten in je mailbox. Mocht je na aankoop toch onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je tot 7 dagen voor aanvang van de workshop nog kosteloos annuleren.

HELAAS ZIJN ER GEEN TICKETS MEER BESCHIKBAAR