PERSOONLIJKE GROEI VOOR PERSONAL TRAINERS, FYSIOYHERAPEUTEN EN COACHES 

Workshop Geïnspireerd Coachen

Als fysiotherapeut, personal trainer of coach ben jij een expert binnen je vakgebied. Je maakt gebruik van de methodes en technieken die je gedurende je carrière geleerd of ontwikkeld hebt. Ze vormen het gereedschap waarmee jij je cliënten helpt.

Toch leert de praktijk dat de effectiviteit van een sessie of traject niet alleen bepaalt wordt door de methode en ervaring van jou als professional. Je persoonlijke uitstraling en de standvastigheid waarmee jij in het leven staat zijn tenminste even belangrijk in het bereiken van resultaten bij je cliënten. Een trainer of coach is in de eerste plaats immers een mens. Helaas is dat een aspect waar veel opleidingen niet of nauwelijks aandacht aan besteden. Sterker nog, soms wordt het zelfs als onprofessioneel gezien om een persoonlijke touch aan een methode te geven. Dit is een gemiste kans!

Resultaten van Geïnspireerd Coachen:

De workshop Geïnspireerd Coachen biedt jou als personal trainer of coach de ruimte om je zelfkennis te vergroten. Je doet nieuwe inzichten op over de manier waarop jij de wereld om je heen beleeft. Je zelfvertrouwen stijgt en je ervaart meer helderheid van geest. Hierdoor kun je een diepere connectie creëren met je cliënten, sneller en nog beter reageren op hun signalen en meer positieve impact in hun leven maken.

Wat maakt deze workshop uniek?

De workshop gaat NIET over de nieuwste methodes, wetenschappelijke theorieën of revolutionaire technieken. Je wordt uitgedaagd om te onderzoeken wie je bent als mens en hoe dit tot uiting komt in je rol als professional. Dat vraagt ballen, een open mind en de bereidheid om jezelf kwetsbaar op te stellen. Als je daar geen trek in hebt, schrijf je dan vooral NIET in

Onderwerpen die o.a. behandeld worden in de masterclass:

  • Wat is jouw vak?
  • Overwin het nummer 1 obstakel naar (betere) persoonlijke en professionele resultaten.
  • Een ‘vergeten vaardigheid’ die altijd leidt naar meer helderheid.
  • Een vers perspectief op gedragsverandering.
  • Praktijkcasussen van deelnemers.

De workshop is een combinatie van dialoog, directief leren en actieve reflectie. Er is veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Klik op de knop om je aan te melden voor de workshop:

Voor wie is deze workshop?

De Workshop Geïnspireerd Coachen is van waarde voor iedereen die werkt in de 1-op-1 dienstverlening. Dat gezegd hebbende, zullen de meeste casussen betrekking hebben op fysiotherapeuten, personal trainers en leefstijlcoaches. 

Data, locatie en tarieven.

 

De Workshop Geïnspireerd Coachen duurt ongeveer 3 uur. Het is een eenmalige live bijeenkomst met 8-14 personen. We zijn dus met een kleine groep en het vergt geen lange termijn tijdsinvestering. De workshop wordt op verschillende datums en op verschillende locaties door het land gegeven.

Je investering voor de workshop is EUR 129, exclusief 21% BTW.

Klik op de onderstaande knop om te zien waar en wanneer de eerstvolgende workshop is.

Je kunt je op die pagina ook direct inschrijven.

Klik op de knop om je aan te melden voor de workshop:

Hoi, ik ben Leroy.

Ik coach en spreek over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit. Ik ben de auteur van het boek: Haal Meer Uit Je Leven.

Ik help mijn clienten en studenten om het maximale uit hun leven te halen. Dit doe ik vanuit een gecombineerd perspectief van wetenschap, filosofie en spiritualiteit.

Naast het leiden van mijn eigen coachingprogramma's doceer ik andere coaches bij Chivo instituut voor Vitaliteit en gaf ik les voor De Bewustzijn School in Amsterdam

Men omschrijft mij als integer, onbevangen en vol humor. Mijn missie is om je te prikkelen, inspireren en ondersteunen met het creëren van een leven dat voor jou de moeite van het leven waard is.

Klik op de knop om je aan te melden voor de workshop: