arrow_drop_up arrow_drop_down

Aanbevelingen

Leroy windt er geen doekjes om en weet altijd precies de juiste vragen te stellen en de vinger op de zere plek te leggen.


Een zeer waardevolle eigenschap voor een coach als je echt vooruit wilt!


Ik heb enorm veel respect en waardering voor hem als persoon en als coach en ik weet zeker dat hij voor een positieve verandering in je leven kan zorgen.

Sjanett de Geus

Als ik vast loop op complexe materie dan is Leroy, één van de meest intelligente en talentvolle coaches die ik ken, voor mij de ideale persoon om mee te sparren.


Hij heeft het vermogen om alles terug te brengen tot een eenvoudig vraagstuk waardoor de oplossingen voor de hand komen te liggen en ik in staat ben om de, voor mij, beste beslissing te nemen.

Bas Willemsen

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven.


Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben.


Ook heb ik mede dankzij Leroy heel goed in beeld waar ik goed in ben en waar mogelijke valkuilen liggen. Omdat ik dit goed in beeld heb, daagt hij me telkens uit om deze situaties te zien als proefballonnen. Hoe reageer ik op bepaalde zaken, waarom doe ik dat? Kan ik dit verbeteren? Laat het maar lukken. En laat het ook maar gerust mislukken. Zolang je er telkens maar van leert. En ben wat milder voor jezelf!


Mede dankzij de inzichten die hij me heeft gegeven, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties.


Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.


Kortom, wie een coach zoekt die mensen – met zijn hulp en expertise- zelf laat ervaren en ondervinden wat hun kernwaarden zijn en die continu helpt jouw antwoorden te laten vinden op JOUW vragen, iemand die verdiepingsvragen stelt en je oprecht het gevoel geeft dat hij oordeelvrij naar je kan luisteren dan is er geen betere dan Leroy!

Mark B.

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.


Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.


Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.


Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis.

Lotte Nap - Ondernemer 
Leroy weet met zijn scherpe vragen en doortastendheid binnen no time tot jouw kern te komen.


Hij prikkelt je om anders te denken, leiderschap over je eigen leven te nemen en doelen te stellen én bereiken.


Dit doet hij niet door je een hapsnap methode voor te schotelen, maar echt samen met jou te onderzoeken wat het beste bij jou en jouw situatie past. Om zo een leven te creëren dat voor jou de moeite waard is om te leven.
Anne Neijnens - Ondernemer 

In de zoektocht naar groei en ontwikkeling in mijn leven heb ik verschillende trajecten en methodes gevolgd. Allemaal met een stapje in de juiste richting, maar toch net niet wat ik zocht. Waarom zou je dan weer starten aan een nieuwe coach?


Iets trok me aan in Leroy als coach; was het zijn verhaal, zijn manier van in het leven staan of de kleine dingetjes die hij soms zei, iets prikkelde mijn nieuwsgierigheid. Die nieuwsgierigheid heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om toch het gesprek met Leroy aan te gaan.


Op dit moment heb ik een aantal coachingsgesprekken gehad, met resultaat!


Beslissingen waar ik stiekem al jaren tegenaan hikte zijn genomen en uitgevoerd. Daarnaast leer ik o.a. om te accepteren en niet te veroordelen.   


In de gesprekken mag ik echt zijn wie ik op dat moment ben, zonder dat Leroy daarover oordeelt. Doordat ik echt mezelf kan zijn boek ik de meeste vooruitgang en zie ik de mogelijkheden.


Als coach is Leroy ontzettend goed in staat om te observeren en te relativeren, zonder beperkingen en met een spiritueel randje. Door de juiste vragen te stellen zet hij een proces in mij op gang waardoor ik dichter bij mezelf kom.


Daarnaast toont Leroy betrokkenheid tijdens de gesprekken door zijn eigen ervaringen te delen, dit geeft een geruststellend gevoel. Aan de andere kant zorgt zijn professionele houding voor een objectieve benadering.


Leroy heeft ontzettend veel theoretische kennis, dus op heel veel vragen m.b.t. het leven heeft hij een goed onderbouwd antwoord.


Naast de opdrachten en afspraken die we maken in de gesprekken heeft Leroy vaak goede tips, bijvoorbeeld boeken die interessant zijn om te lezen en die aansluiten op de situatie.


Door Leroy heb ik een meer positieve kijk gekregen op mezelf en het leven, dit maakt het mogelijk om te groeien, te ontwikkelen en gelukkig te zijn!


Een hele grote kracht van Leroy als coach vind ik, de kracht om de juiste vragen te stellen, waardoor jij zelf de juiste vervolgstappen ontdekt. Door deze vervolgstappen vervolgens concreet vast te leggen heb je een stok achter de deur.


De antwoorden zitten al in onszelf, maar Leroy weet ze boven water te krijgen door de juiste vragen te stellen, zonder dat je afhankelijk wordt van de coach.

Maya Smans

Leroy is een coole dude.


Los daarvan is het een van de slimste trainers die ik heb meegemaakt. Ik leer iedere keer weer veel van hem.


Hij weet met de juiste vragen altijd de essentie van de problemen boven tafel te krijgen.


Daarnaast neemt hij geen short-cuts, als hij met je bezig is, krijg je de volle aandacht.


Ik mag erg graag met hem sparren.

Quillermo Pelicaan
Toen ik begon met een coachingstraject bij Leroy was dit om een heel andere reden dan wat later de ware reden bleek te zijn.


Ipv aan de buitenkant te werken kwam hij erachter dat het probleem meer aan de binnenkant zat.


Dankzij Leroy heb ik anders leren kijken naar de wereld om mij heen en ben ik blij met wie ik ben. Ik maak me ook steeds minder druk over wat andere denken of doen.


Vanaf nu blijf ik dichtbij mezelf en doe ik wat mij gelukkig maakt.
Corina Blok

Leroy is een bijzonder slimme, vriendelijke en grappige coach.


Hij is streng wanneer jij het niet voor jezelf bent, en hij laat je ontspannen wanneer je jezelf verliest. Hij laat je jezelf dingen toestaan wanneer je juist jezelf het liefst wil straffen en hij schijnt een licht op de zaken die je al lang had weggestopt.


Hij ziet je competenties en helpt je deze verder te ontwikkelen.


Bovenal: Leroy is ontzettend geduldig. Hij staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt en luistert naar je input. Hij zorgt ervoor dat je jezelf kunt motiveren om de echte jij optimaal te kunnen ontwikkelen.

Dunya Heijt