arrow_drop_up arrow_drop_down

Biografie en Filosofie

Leven vanuit inspiratie

The sky is NOT the limit. Your mind is.

Missie

Sinds 2013 werk ik als professioneel coach en ondersteun ik mijn klanten in hun persoonlijke ontwikkeling. Bij aanvang met name op fysiek gebied (als oprichter van het fitnesscentrum CrossFit Zuid in Roosendaal, maar ik ontdekte al snel dat ik me op de mens als geheel wilde richten. 


In mijn tienerjaren had ik namelijk overgewicht. Ik was onzeker over mijn lichaam en probeerde dit te compenseren door me op andere gebieden extra te bewijzen en door anderen te willen pleasen. Dit maakte me succesvol aan de buitenkant, maar vaak ook leeg en onvervuld van binnen. 


Achteraf bleek de frustratie over mijn lijf de start van mijn carrière als coach en ondernemer. Geen revolutionair dieet, maar zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap brachten me uiteindelijk de rust die ik zocht.


Ik geloof dan ook dat Bewustzijn - ‘jezelf kennen’ - essentieel is in het creëren van een prettig leven met betekenis en impact. 


Deze overtuiging drijft me om anderen hierin te willen ondersteunen. 


Naast het runnen van mijn eigen bedrijven gaf ik les voor ‘Chivo instituut voor vitaliteit en leefstijl,’ was ik docent bij ‘De Bewustzijn School’ in Amsterdam en coachte ik deelnemers aan de events van Michael Pilarczyk. In 2018 schreef ik het boek ‘Haal meer uit je leven.’

Kernwaarden

>> Integriteit <<

"The world is changed by your example, not by your opinion"


- Paulo Coelho

>> Speelsheid <<

"Man suffers only because he takes seriously what the gods made for fun"


- Alan Watts

>> Wijsheid <<

" Truth is a pathless land"


- Krishnamurti

Podcast Interviews

Leroy Naarden - Niets kan alles voor je veranderen - Helden en Hordes
Leroy Naarden - Niets kan alles voor je veranderen - Helden en Hordes
Auteur Leroy Naarden: haal meer uit je leven | TP #50
Auteur Leroy Naarden: haal meer uit je leven | TP #50
In gesprek met vitaliteitscoach Leroy Naarden
In gesprek met vitaliteitscoach Leroy Naarden

Mijn onofficiële bio (Uit het boek: “Haal meer uit je leven”).

  • Leroy Naarden (Roosendaal, 1983) is een talentvol coach en spreker. Mede- oprichter van CrossFit Zuid (2011) en auteur van het boek “Haal Meer Uit Je Leven” (2018).
  • Hij helpt zijn cliënten vooruit met essentiële stappen in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Hij wil het bewustzijnsniveau van mensen verhogen. “Mensen hebben het idee dat ze allerlei dingen moeten doen. Ik wil dat ze doorkrijgen dat zij zelf bepalen hoe zij hun leven ervaren.”
  • Vroeger had hij overgewicht en een laag zelfbeeld.
  • Hij droomt over een toekomst als piloot. Na zijn studie aan de HTS wil hij deze droom verwezenlijken. Bij de laatste test krijgt hij te horen dat hij de aanleg om te vliegen mist en daarom geen piloot kan worden.
  • “Dat ik geen piloot kon worden, bleek achteraf een cadeau. Daarna heb ik ruim tien jaar voor de klas gestaan – ik bleek er talent voor te hebben.”
  • Hij verdiepte zich in voeding en training, hoofdzakelijk om zelf af te slanken. CrossFit gaf hem uiteindelijk grip op zijn lijf.
  • Hij volgt een opleiding tot vitaliteitscoach en reist over de hele wereld om te leren van de besten op het gebied van fysieke gezondheid, psychologie en gedragsvorming.
  • Dan John, Alan Watts, Andy Harrington, Krishnamurti, Michael Neill, David R. Hawkins en Chi.L. Chiu en Johan van Bavel zijn leermeesters die hem inspireren.

Mijn diensten

Persoonlijk Leiderschap Trainingen

Leiderschap trainingen voor jezelf of de mensen in je team.

Transformationele Coaching

Life Coaching - Personal Coaching - Business Coaching - Team Coaching

Enkele ervaringen van anderen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
De oplossing zit in mij

Leroy heeft het vermogen om alles terug te brengen tot een eenvoudig vraagstuk waardoor de oplossingen voor de hand komen te liggen en ik in staat ben om de, voor mij, beste beslissing te nemen.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben goed genoeg

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Rust in mijn hoofd

Dankzij Leroy heb ik anders leren kijken naar de wereld om mij heen en ben ik blij met wie ik ben. Ik maak me ook steeds minder druk over wat andere denken of doen.

Ms. Nameless
Add Your Stars