BEHEERS JE GEEST, OVERWIN JE OBSTAKELS, ERVAAR RUST EN HELDERHEID IN JE HOOFD

Masterclass Geïnspireerd Leiderschap

Wanneer je leidt (en leeft) vanuit inspiratie heb je visie: je weet wie je bent en waar je voor staat. Je hebt altijd overzicht, altijd tijd en nooit haast. Je ziet de zaken ‘zoals ze zijn,’ zonder ze in te kleuren. Dit maakt je effectief, optimistisch en vol energie. Hard werken is er nog steeds bij, maar alles in je leven verloopt soepeler en aangenamer.

Resultaten van Geïnspireerd Leiderschap:

 • Innerlijke rust.
 • Stabielere organisatie.
 • Hogere omzet en betere resultaten.
 • Meer respect van en voor je medewerkers.
 • Meer bereiken met minder inspanning, zowel zakelijk als privé.

Wat maakt deze masterclass uniek?

Heb je ooit geprobeerd om onder iets uit te komen door te doen alsof je ziek was?
Hoe voelde dat?

Doen alsof je de griep hebt door de symptomen te imiteren is lastig en meestal niet erg overtuigend. Heb je daarentegen daadwerkelijk de griep, dan zorgt het virus er tegen wil en dank voor dat de symptomen zich moeiteloos en authentiek manifesteren.

De meeste boeken en programma’s op het gebied van leiderschap doen een oprechte poging om je meester te maken in de ‘symptomen’ van leiderschap; gedrag, vaardigheden, ‘habits’, attitude, etc. – allemaal gemodelleerd naar (zeer) succesvolle leiders.  

Helaas is het ‘imiteren’ van de symptomen van leiderschap niet overtuigend, niet authentiek en kost het heel veel energie! Het voelt als een trucje of een act en veroorzaakt daarom altijd een bepaalde stress of angst om door de mand te vallen.

Het zijn immers niet de symptomen die iemand een succesvol leider maken. Vang echter het ‘leiderschapsvirus’ en de gewenste symptomen volgen moeiteloos en op een authentieke wijze. De echte bron is altijd de oorzaak van de symptomen.

De grote vraag is nu: Wat veroorzaakt leiderschap?  

Welk virus creëert de gewenste symptomen? En waar loop je dat virus op?

Het goede nieuws is dat iedereen het virus van nature al in zich draagt. Het slechte nieuws is dat het bij de meesten nooit tot uiting komt.

In de masterclass “Geïnspireerd Leiderschap” neem je een kijkje achter de schermen in de werking van je geest. De inzichten die je deze dag opdoet vergroten je zelfkennis; de ware bron van leiderschap.

Onderwerpen die o.a. behandeld worden in de masterclass:

 • Wat is leiderschap?
 • Het nummer 1  obstakel naar succes en geluk en hoe je deze overwint!
 • Een ‘vergeten vaardigheid’ die altijd leidt naar meer helderheid.
 • Nooit meer twijfelen over beslissingen.
 • Praktijkcasussen van deelnemers.

De masterclass is een combinatie van dialoog, directief leren en actieve reflectie. Er is veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Voor wie is deze masterclass?

De Masterclass Geïnspireerd Leiderschap is van waarde voor iedereen. Dat gezegd hebbende, werk ik met succesvolle mensen die klaar zijn om een sprong voorwaarts te maken op ieder gebied van hun leven.

Dit zijn:

Ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau en nog verder willen tillen. Die ‘een deuk in het universum’ willen slaan en en een blijvende impact op de wereld willen maken.

Professionals in dienstverlening; artsen, advocaten, chirurgen, accountants, financieel adviseurs, architecten, software-ingenieurs, executive recruiters, consultants, etc.

Ruimdenkende directeuren,
managers en leidinggevenden die proactief en ondernemend functioneren binnen de organisatie waarin ze werkzaam zijn.

De deelnemers waar ik naar zoek, willen inspiratie tot uitdrukking laten komen in alle gebieden van hun leven. Ze willen naast het ervaren van persoonlijk succes en geluk een tastbare bijdrage leveren aan een betere wereld.

Inschrijfprocedure.

 

De impact van de masterclass wordt beïnvloed door de samenstelling van de groep. Hierdoor is het van groot belang dat de deelnemers gelijkgestemd zijn. Een telefonisch intakegesprek maakt daarom onderdeel uit van de inschrijfprocedure. Hierin vraag ik je onder andere naar:

 • Je talenten en vaardigheden: wat heb je de groep te brengen?
 • Je achtergrond en ervaring.
 • De mijlpalen die je bereikt hebt.
 • Je visie en doelen.

Klik op de knop als je interesse hebt om deel te nemen:

De eerstvolgende masterclass vindt plaats op:

Donderdag 6 juni van 10.00u tot 16.30u

Hotel ‘De Reiskoffer’ in Bosschenhoofd.

De investering is EUR 249, exclusief BTW. 

Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunch en snacks.

Er is ruimte voor slechts 8 deelnemers.

Hoi, ik ben Leroy.

Ik coach en spreek over vitaliteit, persoonlijke groei en leiderschap. Ik ben de auteur van het boek: Haal Meer Uit Je Leven.

Ik help mijn clienten en studenten om het maximale uit hun leven te halen. Dit doe ik vanuit een gecombineerd perspectief van wetenschap, filosofie en spiritualiteit.

Naast het leiden van mijn eigen coachingprogramma's doceer ik andere coaches bij Chivo instituut voor Vitaliteit en gaf ik les voor De Bewustzijn School in Amsterdam

Ik ben, open, eerlijk, nieuwsgierig en kritisch. Met prikkelende en soms confronterende vragen inspireer ik je om aan de slag te gaan met het creëren van een leven dat de moeite van het leven waard is.

Leer hoe je meer bereikt in minder tijd, minder negatieve stress ervaart en hoe je meer vreugde en rijkdom in je leven creëert.

Klik op de knop om je aan te melden voor de masterclass: