KOM ‘PROEVEN’ VAN GEÏNSPIREERD LEIDERSCHAP

Ontketen de creativiteit, het talent en de energie in jezelf en anderen. Zelfs in stressvolle situaties.

Donderdag 12 december | 15.00 – 17.00u | Business Center Roosendaal

Vallen jouw resultaten tegen, omdat je niet ziet welke aannames je doet?

Iedere beslissing die je neemt, gebeurt op basis van een aanname. Sta jij wel eens stil bij de aannames die je doet? Toets je ze weleens? Wanneer je je niet bewust bent van de bril waarmee je naar de wereld kijkt, dan heeft dit soms verregaande gevolgen.

Voor jou persoonlijk kan het zich uiten in weinig energie, een kort lontje, of ‘succes’ dat eenzaam en leeg aanvoelt. Vaak merk je de effecten niet alleen bij jezelf, maar zie je ze ook verschijnen in je gezin, je team of je organisatie:

  • Regelmatig ruzie met je partner
   (om ogenschijnlijk niks)
  • Veel verloop of een hoog ziekteverzuim
   (vanwege ontevreden of weinig betrokken medewerkers)
  • Hoge onkosten
   (omdat teamleden bang zijn om vragen te stellen en daardoor onnodig veel fouten maken) 

 

Gelukkig kan het ook anders!

Geïnspireerd Leiderschap

Kom proeven van de principes achter geïnspireerd leiderschap – de overtreffende trap van persoonlijk leiderschap. Want wanneer je leidt (en leeft) vanuit inspiratie heb je visie: je weet wie je bent en waar je voor staat. Je hebt altijd overzicht, altijd tijd en nooit haast. Je ziet de zaken ‘zoals ze zijn,’ zonder ze in te kleuren. Dit maakt je effectief, optimistisch en vol energie. Hard werken is er nog steeds bij, maar alles in je leven verloopt soepeler en aangenamer.

Wat ga je leren?

#1 Resultaat is het enige dat telt.

Welke drie stappen moet je doorlopen om de kans op een positief resultaat zo groot mogelijk te maken? En welke stap slaat nagenoeg iedereen over?

#2 Succes is een kwestie van geluk.

Wat is een succesvol leven? En vooral: wat is het niet? Wat is de relatie tussen succes en geluk en welke leefregels leiden naar een succesvol leven?

#3 Werkdruk bestaat niet.

Nee, dit is geen typefout. Hoe komt het dat je werkdruk ervaart (en hoe kom je er vanaf)? En is het echt waar dat je beter presteert onder druk?

Wat ik erg fijn vond is dat Leroy de persoonlijke vraagstukken van de deelnemers op een nuchtere manier wist te vereenvoudigen. Hij gooit je als het ware in het diepe zonder je het gevoel te geven het diepe gegooid te worden. 

Eric Verheijen

Creative Director , Lyfter BV

Leroy weet met zijn scherpe vragen en doortastendheid binnen no time tot de kern te komen. Hij prikkelt je om anders te denken, leiderschap over je eigen leven te nemen en doelen te stellen én bereiken.

Anne Neijnens

Oprichter , Heart Based Business Women

Leroy is een coole dude. Los daarvan is het een van de slimste trainers die ik heb meegemaakt. Ik leer iedere keer weer veel van hem. Hij weet met de juiste vragen altijd de essentie van de problemen boven tafel te krijgen.

Quillermo Pelicaan

CEO , Giant Fox Intermediair

Hoi, ik ben Leroy.

Ik coach en spreek over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit. Ik ben de auteur van het boek: Haal Meer Uit Je Leven.

Ik help mijn clienten en studenten om het maximale uit hun leven te halen. Dit doe ik vanuit een gecombineerd perspectief van wetenschap, filosofie en spiritualiteit.

Naast het leiden van mijn eigen coachingprogramma's doceer ik andere coaches bij Chivo instituut voor Vitaliteit en gaf ik les voor De Bewustzijn School in Amsterdam

Men omschrijft mij als integer, onbevangen en vol humor. Mijn missie is om je te prikkelen, inspireren en ondersteunen met het creëren van een leven dat voor jou de moeite van het leven waard is.

Meld je nu aan!

Wil jij meer uit jezelf, je team of je organisatie halen? En wil je inzicht in wat jou ervan weerhoudt om een volgende stap te zetten? Kom dan proeven van Geïnspireerd Leiderschap!

De eerstvolgende ‘proeverij’ vindt plaats op:

Donderdag 12 december van 15.00u – 17.00u bij 

Business Center Roosendaal
Rechtzaad 15
4703 RC Roosendaal

Scroll een klein stukje naar beneden om direct je ticket(s) te reserveren…