PROFESSIONELE VERDIEPING

FUNDAMENT VOOR COACHES EN THERAPEUTEN

Als coach of therapeut ben jij een expert binnen je vakgebied. Je maakt gebruik van de methodes en technieken die je gedurende je carrière geleerd of ontwikkeld hebt. Ze vormen het gereedschap waarmee jij je clienten helpt.

Toch leert de praktijk dat de effectiviteit van een sessie, behandeling of interventie niet alleen bepaalt wordt door de methode en ervaring van jou als professional. Je persoonlijke uitstraling en de standvastigheid waarmee jij in het leven staat zijn tenminste even belangrijk in het bereiken van resultaten bij je clienten. Een coach of therapeut is in de eerste plaats immers een mens. Helaas is dat een aspect waar veel opleidingen niet of nauwelijks aandacht aan besteden. Sterker nog, soms wordt het zelfs als onprofessioneel gezien om een persoonlijke touch aan een methode te geven. Dit is een gemiste kans!

Mijn programma voor professionele verdieping biedt jou als trainer, coach of therapeut een ruimte waarbinnen je je zelfkennis vergroot. Je doet nieuwe inzichten op over de manier waarop jij de wereld om je heen beleeft. Je zelfvertrouwen stijgt en je ervaart meer helderheid van geest. Hierdoor kun je een diepere connectie creeren met je clienten, sneller en nog beter reageren op hun signalen en meer positieve impact in hun leven maken.