Leroy heeft de afsluiting van ons jongerenevent verzorgd. Hij was een mooie aanvulling op deze inspirerende dag vol toekomstdromen.
Jongeren konden verschillende masterclasses bijwonen over de aankoop van een eerste huis, zelfredzaamheid, een bedrijf starten en beginnen met beleggen. Na een middag met veel informatie sloot Leroy het event af met een interactieve sessie waarin de jongeren stil stonden bij het ‘leven van hun dromen’. Hoe ziet dit leven eruit en hoe bereik je dit?

Dat er nog veel animo was na de intensieve masterclasses geeft aan dat Leroy bij zijn introductie voorafgaand aan de masterclasses op enthousiaste wijze veel jongeren nieuwsgierig heeft gemaakt. Mooi om te zien dat Leroy tijdens zijn presentatie bezig is met zijn passie. Hij brengt zijn verhaal over vol overgave, op een eenvoudige wijze en op een manier die jongeren aanspreekt. Ook in de voorbereidingen denkt Leroy mee om zijn deel passend te maken bij de rest van het event. Kortom een waardevolle toevoeging op ons event.

Barbara van de Wiel-Kok

Medewerker Marketing & Communicatie, Rabobank

INSPIREREN, MOTIVEREN, ACTIVEREN!

Er is niets inspirerender dan een goed verhaal over een op het oog onmogelijke (sportieve of zakelijke) prestatie. Duizenden kilometers alleen door de vrieskou, alles gewonnen hebben wat er te winnen valt, of oprichter van een bedrijf dat de wereld voorgoed veranderd heeft.

Op de juiste manier verteld, houdt het toehoorders ademloos geboeid tot de laatste seconde.

Distilleer er vervolgens een aantal mooie levenslessen uit en je hebt gegarandeerd een lezing met impact.

De toehoorders lopen de zaal uit vol met energie en nieuwe ideeën. De meesten pakken uit automatisme hun telefoon om snel even de e-mail te checken en dat is het begin van het einde.  De realiteit zet weer in en blust direct de passie. Wat is er de volgende dag, week of maand nog over van de boodschap? Heeft het verhaal een echte verandering teweeg gebracht, of is het langzaam aan weg ge-ebt?

Inspiratie is belangrijk. Het draagt bij aan motivatie. Het is letterlijk de vonk die iets in beweging zet.

Maar wat is de eerstvolgende handeling die er ondernomen moet worden om er voor te zorgen dat die vonk een vlam wordt? En hoe maak je daar vervolgens een een kampvuur van?

Zonder duidelijke activatie blijft er van inspiratie en motivatie dus eigenlijk niet zoveel over.

Mijn lezingen en workshops kenmerken zich door activatie: Iets nieuws leren, er het nut van inzien en meteen de skills hebben om er mee aan de slag te gaan. Met herkenbare verhalen en voorbeelden inspireer en motiveer ik de deelnemers om de zaken voortaan anders te gaan doen. Vervolgens vertaal ik dit naar concrete vaardigheden en actieplannen die direct toepasbaar zijn.

Leroy is een slimme, authentieke en unieke spreker die zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Ik heb Leroy leren kennen toen ik hem als spreker heb ingehuurd voor een evenement dat ik heb georganiseerd, de Super Lifestyle Summit.

Hij zette op een open en interactieve manier de deelnemers aan het denken over doelen halen en gedragsverandering, of het nu sportief, professioneel of persoonlijk is.

Als geen ander is Leroy in staat om moeilijke concepten goed uit te leggen en mensen te begeleiden naar een hoger niveau.

Peter Joosten

DIY Futurist en Spreker, Project Leven

Leroy spreekt en coacht over vitaliteit, keuzes maken en doelen halen. Daarnaast is hij mede-eigenaar van PhysiQ Fitness in Roosendaal.

Nieuwe dingen uitzoeken, verbanden leggen en deze vervolgens presenteren en overbrengen aan een groep is zijn passie en zijn kracht. Hij zet beiden in om anderen te helpen met hun vitaliteitsvraagstukken: hoe kun je de regie over je leven nemen en het maximale eruit halen? Leroy is open, eerlijk en nieuwsgierig, maar ook kritisch.
Bewapend met vragen weet hij z’n publiek te inspireren en te activeren om aan de slag te gaan met het creëeren van een leven dat de moeite van het leven waard is.