Je leeft in een tijd waarin je ‘gemotiveerd’ wordt om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf met de belofte dat je dan geluk, succes en vervulling bereikt. Toch lijkt dit in de praktijk maar voor een handjevol mensen weggelegd en is de kans groot dat je zoektocht je voornamelijk stress en onzekerheid oplevert.

Stress om te voldoen aan de ‘standaard’ van de maatschappij op het gebied van je lijf, je werk of je relatie. En mogelijk nog frustrerender: stress om te voldoen aan de eisen die jij aan jezelf stelt. Dit kost energie en leidt tot twijfel en wellicht zelfs eenzaamheid. ‘Doe ik het wel goed genoeg? Ben ik wel goed genoeg?’ Misschien wil je iets veranderen, maar zie je door de bomen het bos niet vanwege de overvloed aan informatie die je tot je beschikking hebt.

Gelukkig kan het ook anders! Als coach help ik mijn cliënten en studenten met floreren: met het creëren van een leven dat voor hen de moeite van het leven waard is. In deze speciale les ‘Haal meer uit je leven’ deel ik mijn recept voor een leven vol vrijheid en vervulling met je.

Vervolgens nodig ik je uit om op zoek te gaan naar inzichten. Om het gesprek aan te gaan. Om op zoek te gaan naar de vragen die jou in staat stellen de ui laag-voor-laag af te pellen tot je bij de kern bent.

Dat laatste is spannend en soms een beetje oncomfortabel. Echter, wanneer je het jezelf toestaat zul je beloond worden met een toenemend gevoel van vrijheid en vertrouwen – in jezelf en in de toekomst.

Data:

Vrijdag 23 november 20.00u – 22.00u of
Zondag 9 december 10.00u – 12.00u

Locatie:

Yoga Studio Roosendaal
Raadhuisstraat 62b
4701 PV Roosendaal

Programma:

45 minuten Presentatie
15 minuten Pauze
60 minuten Groepscoaching

Overige informatie:

Prijs: EUR 30 inclusief boek
Max. aantal deelnemers per sessie: 25

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.

Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.

Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis.

Lotte Nap

Lot Of Taste

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0,00
Order Total 0,00
  • Selecteer je bank