HAAL MEER UIT JE JAAR

BEN JIJ KLAAR OM DE WERELD OM JE HEEN OP
EEN COMPLEET NIEUWE MANIER TE BELEVEN?

 

LEES MEER OVER HET PROGRAMMA

HAAL MEER UIT JE JAAR

BEN JIJ KLAAR OM DE WERELD OM JE HEEN OP
EEN COMPLEET NIEUWE MANIER TE BELEVEN?

LEES MEER OVER HET PROGRAMMA

‘Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat wat ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren en  kernwaarden zijn en hoe ik hier zo goed mogelijk invulling aan kan geven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben.

Mark

Wil jij natuurlijk zelfvertrouwen, betere prestaties
en moeiteloos succes?

Dan is dit transformatieve coachingsprogramma precies wat je zoekt!

Haal meer uit je jaar is een ontdekkingstocht naar de aard van de menselijke ervaring. Je krijgt inzicht in de werking van je geest en hoe je je persoonlijke denken kunt passeren. Hierdoor zul je een dieper gevoel van welbevinden ervaren dan je gewend bent en zien dat alles in het leven makkelijker bereikbaar wordt wanneer je het benadert vanuit een plaats van hoop en inspiratie…

Wat gaan we doen?

 

Het programma bestaat uit 4 online sessies die ik live coach. Er is dus veel ruimte voor interactie.

Iedere sessie heeft een eigen thema en duurt zo’n 90 minuten. Het audiospoor van de sessies wordt opgenomen en iedere deelnemer ontvangt na afloop een downloadlink naar die audio opname. Je kunt het dus zo vaak terugluisteren als je wilt en het is handig voor als je er een keer niet live bij kunt zijn.

Omdat het een groepsprogramma is, ben je in staat om de kracht van 1:1 coaching te ervaren tegen de fractie van de prijs. Er is echter nog een veel groter voordeel aan het meedoen in een groep: Je krijgt heel veel situaties te zien die op het oog verschillend zijn, maar die we altijd terug kunnen brengen tot dezelfde fundamentele principes. Dit geeft je enorm veel vertrouwen wanneer je aan de slag gaat met jouw persoonlijke uitdagingen (als je ze dan überhaupt nog hebt).

Sessie 1*

Zondag 6 januari 2019 | 20.00u
Thema: De aard van de menselijke ervaring

*Deze sessie is op zichzelf de investering al waard. Ik garandeer je dat het fundament dat we hier leggen de manier waarop je je leven ervaart voorgoed (op een positieve manier) zal veranderen.

Sessie 2

Zondag 13 januari 2019 | 20.00u
Thema: Doelen

Sessie 3

Zondag 27 januari 2019 | 20.00u
Thema: Relaties

Sessie 4

Zondag 3 februari 2019 | 20.00u
Thema: Prestaties en stress.

Uiterlijk een week voor iedere sessie ontvang je een korte vragenlijst die betrekking heeft op het betreffende thema. Ik maak vervolgens iedere sessie op maat, gebaseerd op de trend van de antwoorden. Daarnaast probeer ik om iedere sessie een aantal mensen 1:1 te coachen wanneer ik verwacht dat het een gesprek is dat van waarde kan zijn voor alle deelnemers van het programma.

Aanmelden.

  • Wil jij het leven vanaf 2019 gaan zien voor wat het echt is?
  • Wil je eindelijk ontwaken tot je eigen potentieel?
  • Ben jij klaar bent om meer uit jezelf te halen dan ooit tevoren (met minder moeite, stress of druk dan je nu waarschijnlijk denkt)?

LET OP:

Haal Meer Uit Je Jaar is een online coachingsprogramma dat je samen met een groep andere mensen volgt. Er is een kans dat ik jou uitnodig om je 1:1 door een situatie heen te coachen terwijl de rest meekijkt. Je haalt er voor jezelf het meest uit als je bereid bent om de gebieden waarop je vastloopt te delen. Als je jezelf daar oncomfortabel bij voelt, weet dan dat er juist voor jou veel uit het programma te halen valt!

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0,00
Order Total 0,00
  • Selecteer je bank