ONTKETEN JEZELF

JIJ PRAAT. IK LUISTER.
WE DANSEN.
JOUW LEVEN ONTVLAMT.

De afgelopen jaren heb ik als professioneel coach honderden mensen uit alle lagen van de bevolking geholpen om meer uit zichzelf en hun leven te halen.

 

Wat ze allemaal gemeen hebben, is iets dat jij ook hebt: een verbinding met een diepere intelligentie die niet echt met woorden uit te leggen is. Hierin ligt een ongelooflijk creatief potentieel verborgen dat wacht om tot uiting te komen in alles wat je doet. Wanneer je in contact bent met dat deel van jezelf, ben je op een intens wijze, liefdevolle en energieke manier bezig met het leven. Je ogen twinkelen, je voelt compassie in je hart en je ervaart een overvloed aan mogelijkheden.

 

Helaas verliezen we in het dagelijks leven dat creatieve potentieel uit het oog. We raken verstrikt in onze gedachten en dat uit zich in ons gedrag. Op die momenten worden we gedreven door een verlangen naar zekerheid, sensatie of aanzien. We willen aan onszelf en aan de buitenwereld bewijzen dat we ‘goed genoeg’ zijn. Dit maakt ons in het beste geval bekrompen en egoïstisch en in het slechtste geval bang, onzeker en klein.

 

Maar wat als het ook anders kan? Wat als je kon leven vanuit vertrouwen? Met het besef dat jij altijd en overal toegang hebt tot die diepere intelligentie? Wat gebeurt er met je leven als je de ketens zou afwerpen?

 

Tijdens onze coachingsessies creëer ik de ruimte waarbinnen dit kan gebeuren. Je gaat uit je hoofd en voorbij je psychologie naar een wereld van mogelijkheden.

 

In de afgelopen jaren hebben cliënten me gebruikt om:

 

  • ‘Onmogelijke transformaties’ te creëren in hun relaties, carrière, of leefstijl.
  • Nieuwe bedrijven te starten of bestaande bedrijven beter te laten draaien.
  • Te helpen zoeken naar een gevoel van betekenis in hun leven.
  • Sterker uit hun moeilijke omstandigheden te komen dan dat ze erin gegaan zijn.
  • Hun innerlijke “vonk” om meer uit het leven te halen opnieuw aan te wakkeren.

 

1-op-1 Coachingstrajecten worden op maat gemaakt en kunnen online, offline of als een combinatie van beiden geleverd worden.

 

Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in als je te weten wilt komen wat een samenwerking met mij voor je kan betekenen. Ik zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben. Ook heb ik mede dankzij Leroy heel goed in beeld waar ik goed in ben en waar mogelijke valkuilen liggen. Omdat ik dit goed in beeld heb, daagt hij me telkens uit om deze situaties te zien als proefballonnen. Hoe reageer ik op bepaalde zaken, waarom doe ik dat? Kan ik dit verbeteren? Laat het maar lukken. En laat het ook maar gerust mislukken. Zolang je er telkens maar van leert. En ben wat milder voor jezelf!

Mede dankzij de inzichten die hij me heeft gegeven, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties. Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.

Kortom, wie een coach zoekt die mensen – met zijn hulp en expertise- zelf laat ervaren en ondervinden wat hun kernwaarden zijn en die continu helpt jouw antwoorden te laten vinden op JOUW vragen, iemand die verdiepingsvragen stelt en je oprecht het gevoel geeft dat hij oordeelvrij naar je kan luisteren dan is er geen betere dan Leroy!

Mark