arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching

"Our greatest ability as humans is not to change the world but to change ourselves." - Gandhi 

Sinds 2014 help ik als professioneel coach mensen uit alle lagen van de bevolking om meer uit zichzelf en hun leven te halen. 


Mijn klanten schakelen me in om ze te ondersteunen:

 • ‘Buitengewone transformaties’ te creëren in hun relaties, carrière, of leefstijl.
 • Een nieuw bedrijf te starten of een bestaande bedrijf beter te laten draaien.
 • Te helpen zoeken naar een gevoel van betekenis in hun leven.
 • Sterker uit hun moeilijke omstandigheden te komen dan dat ze erin gegaan zijn.
 • Hun innerlijke “vonk” om meer uit het leven te halen opnieuw aan te wakkeren.

Wanneer werken met een coach?

Het is mijn overtuiging dat niemand een coach nodig heeft. Je hoeft geen ‘probleem’ te ervaren om met een coach aan de slag te gaan. Coaching is op de eerste plaats een investering in je persoonlijke ontwikkeling.


Toch zijn er een aantal situaties die een sterke (negatieve) invloed kunnen hebben op je kwaliteit van leven waarin werken met een coach de oplossing biedt:


 1. Heb je weleens het gevoel dat de tijd steeds sneller gaat terwijl je nog maar een fractie hebt bereikt van dat waartoe je in staat bent?
 2. Ben je succesvol volgens de normen de maatschappij; carrière, huis, gezin, etc. Maar voel je toch een leegte? Heb je het idee dat er meer moet zijn?
 3. Heb je soms het idee dat niemand je begrijpt?
 4. Wil je op een diepgaande, betekenisvolle manier connectie met anderen kunnen maken? Gesprekken voeren die ‘je ziel voeden,’ je energie geven en je een gevoel van verwantschap geven?
 5. Maakt de snelheid van het leven het je moeilijk om je balans te bewaren?
 6. Ervaar je op een bepaald niveau altijd negatieve stress? Soms zwak op de achtergrond, soms sterk op de voorgrond, maar nooit ver weg?
 7. Is het eenzaam aan de top? Heb je het idee dat je met niemand echt kan sparren, omdat iedereen met je meepraat of je een sociaal wenselijk antwoord geeft? Durft niemand je een spiegel voor te houden?
 8. Ben je vaak boos en kortaf door alle eisen die iedereen continu aan je stelt? Je baas, je collega’s, je klanten, je partner, je kinderen, je ouders, je familieleden, de organisaties waar je deel van uitmaakt, etc?
 9. Wil je (opnieuw de) lichtheid en vreugde (van vroeger) ervaren?
 10. Vergelijk je jezelf met anderen en verlang je naar datgene dat zij hebben?
 11. Maak je je zorgen over wat anderen van je denken?
 12. Leef je veel in het verleden? Twijfel je over iedere beslissing en verspil je hiermee kostbare energie?
 13. Heb je soms het idee dat je vastzit? Alsof je je leven leidt als een hamster in een hamsterwiel; druk met van alles zonder vooruit te komen?
 14. Ben je altijd op zoek naar afleiding? TV-series, games, feestjes, alles om maar niet met jezelf geconfronteerd te worden?
 15. Heb je last van ethische conflicten op je werk of in je privéleven?
 16. Leef je in de toekomst? Verwacht je verlichting, geluk of voldoening te vinden zodra je klaar bent met dat ene belangrijke project, zodra je op vakantie bent, of zodra je kids eindelijk uit huis zijn?
 17. Staat je uiterlijk of de manier waarop je lichaam aanvoelt je niet aan? Ben je niet blij met het beeld dat je ziet in de spiegel?
 18. Voel je jezelf niet goed genoeg? Twijfel je soms aan je kunnen? Heb je steeds het idee dat je vroeg of laat (als professional) door de mand zal vallen?
 19. Wil je anderen inspireren? Hen helpen hun talenten te uiten en ze hoogten te laten bereiken waar ze zelf niet eens van durven dromen?


Als je drie of meer van de bovenstaande vragen met JA beantwoord, dan is het absoluut de moeite waard om contact met me op te nemen om te onderzoeken wat coaching jou te bieden heeft.