ONTKETEN JEZELF!

 

De afgelopen jaren heb ik als professioneel coach honderden mensen uit alle lagen van de bevolking geholpen om meer uit zichzelf en hun leven te halen.

 Wat ze allemaal gemeen hebben, is iets dat jij ook hebt: een verbinding met een diepere intelligentie die niet echt met woorden uit te leggen is. Hierin ligt een ongelooflijk creatief potentieel verborgen dat wacht om tot uiting te komen in alles wat je doet. Wanneer je in contact bent met dat deel van jezelf, ben je op een intens wijze, liefhebbende, krachtige en creatieve manier bezig met het leven. Je hebt een twinkeling in je ogen, compassie in je hart en je ervaart een overvloed van mogelijkheden.

 Helaas verliezen we in het dagelijks leven dat creatieve potentieel uit het oog. We raken verstrikt in onze gedachten en dat uit zich in ons gedrag. We worden dan gedreven door een verlangen naar zekerheid, sensatie of aanzien. Dit maakt ons in het beste geval bekrompen en egoïstisch en in het slechtste geval bang, onzeker en klein.

 Maar wat als het ook anders kan? Wat als je zou kunnen leven vanuit vertrouwen? Als je in staat bent je leven te leiden met het besef dat jij altijd en overal toegang hebt tot die diepere intelligentie? Wat gebeurt er met je leven als je de ketens zou afwerpen?

 Tijdens mijn coachingsessies creëer ik een setting waarbinnen dit kan gebeuren. Je gaat uit je hoofd en in je leven; voorbij je psychologie naar een wereld van mogelijkheden.

 In de afgelopen jaren hebben cliënten me gebruikt om:

  • ‘Onmogelijke transformaties’ te creëren in hun relaties, carrière, of leefstijl.  
  • Nieuwe bedrijven te starten of bestaande bedrijven beter te laten draaien.
  • Te helpen zoeken naar een gevoel van betekenis in hun leven.
  • Sterker uit hun moeilijke omstandigheden te komen dan dat ze erin gegaan zijn.
  • Hun innerlijke “vonk” om meer uit het leven te halen opnieuw aan te wakkeren.

1-op-1 Coachingstrajecten worden op maat gemaakt en kunnen online, offline of als een combinatie van beiden geleverd worden.

 Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in als je te weten wilt komen wat een samenwerking met mij voor je kan betekenen. Ik zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.