COACHING 

Sinds 2014 help ik als professioneel coach mensen uit alle lagen van de bevolking om meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Cliënten schakelen me in om ze te helpen: 

 

  • ‘Buitengewone transformaties’ te creëren in hun relaties, carrière, of leefstijl.
  • Een nieuw bedrijf te starten of een bestaande bedrijf beter te laten draaien.
  • Te helpen zoeken naar een gevoel van betekenis in hun leven.
  • Sterker uit hun moeilijke omstandigheden te komen dan dat ze erin gegaan zijn.
  • Hun innerlijke “vonk” om meer uit het leven te halen opnieuw aan te wakkeren.

De International Coaching Federation (ICF) formuleert Coaching als volgt:

“Coaching is partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximise their personal and professional potential.”

Concreet betekent dit dat werken met een coach een unieke ervaring is die in dienst staat van jouw persoonlijke ontwikkeling. Woorden kunnen vooraf daarom niet de lading van die ervaring dekken. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Als je deze pagina leest, ga ik ervan uit dat je nieuwsgierig ben naar wat ik als coach voor je kan betekenen. Om je daar direct al meer helderheid over te geven, heb ik hieronder alvast een aantal vragen voor je. Lees ze rustig door en kijk in welke mate ze op jou van toepassing zijn:

Heb je weleens het gevoel dat de tijd steeds sneller gaat terwijl je nog maar een fractie hebt bereikt van dat waartoe je in staat bent?

Ben je succesvol volgens de normen de maatschappij; carrière, huis, gezin, etc. Maar voel je toch een leegte? Heb je het idee dat er meer moet zijn? 

Heb je soms het idee dat niemand je begrijpt?

Wil je op een diepgaande, betekenisvolle manier connectie met anderen kunnen maken? Gesprekken voeren die ‘je ziel voeden,’ je energie geven en je een gevoel van verwantschap geven?

Maakt de snelheid van het leven het je moeilijk om je balans te bewaren?

Ervaar je op een bepaald niveau altijd negatieve stress? Soms zwak op de achtergrond, soms sterk op de voorgrond, maar nooit ver weg?

Is het eenzaam aan de top? Heb je het idee dat je met niemand echt kan sparren, omdat iedereen met je meepraat of je een sociaal wenselijk antwoord geeft? Durft niemand je een spiegel voor te houden?

Ben je vaak boos en kortaf door alle eisen die iedereen continu aan je stelt? Je baas, je collega’s, je klanten, je partner, je kinderen, je ouders, je familieleden, de organisaties waar je deel van uitmaakt, etc?

Wil je (opnieuw de) lichtheid en vreugde (van vroeger) ervaren?

Vergelijk je jezelf met anderen en verlang je naar datgene dat zij hebben?

Maak je je zorgen over wat anderen van je denken?

Leef je veel in het verleden? Twijfel je over iedere beslissing en verspil je hiermee kostbare energie?

Denk aan een tijd in je leven waarin een kleine inspanning je snel en groots terugbetaalde. Hoe voelde je je toen? Zou je willen dat dergelijke ervaringen een standaard onderdeel van je leven uitmaken?

Heb je soms het idee dat je vastzit? Alsof je je leven leidt als een hamster in een hamsterwiel; druk met van alles zonder vooruit te komen?

Ben je altijd op zoek naar afleiding? TV-series, games, feestjes, alles om maar niet met jezelf geconfronteerd te worden?

Heb je last van ethische conflicten op je werk of in je privéleven?

Leef je in de toekomst? Verwacht je verlichting, geluk of voldoening te vinden zodra je klaar bent met dat ene belangrijke project, zodra je op vakantie bent, of zodra je kids eindelijk uit huis zijn?

Staat je uiterlijk of de manier waarop je lichaam aanvoelt je niet aan? Ben je niet blij met het beeld dat je ziet in de spiegel?

Voel je jezelf niet goed genoeg? Twijfel je soms aan je kunnen? Heb je steeds het idee dat je vroeg of laat (als professional) door de mand zal vallen?

Wil je anderen inspireren? Hen helpen hun talenten te uiten en ze hoogten te laten bereiken waar ze zelf niet eens van durven dromen?

Is je antwoord JA op tenminste 3 van de bovenstaande vragen? Dan is er een zeer grote kans dat ik je verder kan helpen met de uitdagingen in je leven. 

 

Heb je er 5 of meer beantwoord met ja? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak met me!  

Wat kost coaching?

  

Connectie is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle coachingsrelatie. Een eerste gesprek is daarom altijd gratis. Ik doe niet aan ‘ontdekkingssessies’ waarin ik je een klein beetje laat proeven om je vervolgens een verkoop-pitch in te praten. Als we elkaar spreken ga ik er voor 100% in en ik verwacht van jou hetzelfde. Als de conclusie is dat het voor ons allebei waardevol is om de relatie voort te zetten, dan doe ik je een aanbod. Geen chemie, geen aanbod.

Tarieven Personal Coaching.

 

  • 6 sessies van 75 minuten: EUR 1500
  • 10 sessies van 75 minuten: EUR 2400

Tarieven Executive Coaching.

  • Op aanvraag.   
    _

 

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

1-op-1 Coachingstrajecten kunnen online, offline of als een combinatie van beiden geleverd worden.

Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in als je te weten wilt komen wat een samenwerking met mij voor je kan betekenen. Ik zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben. Ook heb ik mede dankzij Leroy heel goed in beeld waar ik goed in ben en waar mogelijke valkuilen liggen. Omdat ik dit goed in beeld heb, daagt hij me telkens uit om deze situaties te zien als proefballonnen. Hoe reageer ik op bepaalde zaken, waarom doe ik dat? Kan ik dit verbeteren? Laat het maar lukken. En laat het ook maar gerust mislukken. Zolang je er telkens maar van leert. En ben wat milder voor jezelf!

Mede dankzij de inzichten die hij me heeft gegeven, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties. Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.

Kortom, wie een coach zoekt die mensen – met zijn hulp en expertise- zelf laat ervaren en ondervinden wat hun kernwaarden zijn en die continu helpt jouw antwoorden te laten vinden op JOUW vragen, iemand die verdiepingsvragen stelt en je oprecht het gevoel geeft dat hij oordeelvrij naar je kan luisteren dan is er geen betere dan Leroy!

Mark