COACHING 

Wist je dat er een enorm creatief potentieel in je schuilt? Laat je dit tot uiting komen, of trap je op de rem?

Sinds 2014 help ik als professioneel coach mensen uit alle lagen van de bevolking om meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Mijn klanten schakelen me in om ze te ondersteunen:

 

  • ‘Buitengewone transformaties’ te creëren in hun relaties, carrière, of leefstijl.
  • Een nieuw bedrijf te starten of een bestaande bedrijf beter te laten draaien.
  • Te helpen zoeken naar een gevoel van betekenis in hun leven.
  • Sterker uit hun moeilijke omstandigheden te komen dan dat ze erin gegaan zijn.
  • Hun innerlijke “vonk” om meer uit het leven te halen opnieuw aan te wakkeren.

Als je deze pagina leest, ga ik ervan uit dat je nieuwsgierig ben naar wat ik als coach voor je kan betekenen.

De snelste manier om hierachter te komen is door een afspraak voor een kennismakingsgesprek met me te maken.

Meer weten over coaching?

Als je liever eerst nog wat informatie verzamelt, of als jezelf nog aan het oriënteren bent of coaching iets voor jou is, klik dan op een van de volgende artikelen:

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben. Ook heb ik mede dankzij Leroy heel goed in beeld waar ik goed in ben en waar mogelijke valkuilen liggen. Omdat ik dit goed in beeld heb, daagt hij me telkens uit om deze situaties te zien als proefballonnen. Hoe reageer ik op bepaalde zaken, waarom doe ik dat? Kan ik dit verbeteren? Laat het maar lukken. En laat het ook maar gerust mislukken. Zolang je er telkens maar van leert. En ben wat milder voor jezelf!

Mede dankzij de inzichten die hij me heeft gegeven, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties. Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.

Kortom, wie een coach zoekt die mensen – met zijn hulp en expertise- zelf laat ervaren en ondervinden wat hun kernwaarden zijn en die continu helpt jouw antwoorden te laten vinden op JOUW vragen, iemand die verdiepingsvragen stelt en je oprecht het gevoel geeft dat hij oordeelvrij naar je kan luisteren dan is er geen betere dan Leroy!

Mark