WAAROM COACHING?

Het is mijn overtuiging dat niemand een coach nodig heeft.

Coaching is een vorm van ondersteuning waar je bewust voor kiest vanuit een verlangen om zoveel mogelijk van je potentieel te benutten. Je hoeft geen dus zeker geen ‘probleem’ te ervaren om met een coach aan de slag te gaan.

Dat gezegd hebbende zijn mensen met een coach over het algemeen gelukkiger en succesvoller dan mensen die nooit coaching hebben ontvangen.

Hieronder, in willekeurige volgorde, acht belangrijke redenen om met een coach samen te werken:

Coaching biedt je een veilige, afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen. Coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

Een coach helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven. Coaching helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

Een coach luistert in vertrouwen met volledige aandacht. Coaching biedt een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten te delen zonder oordeel. Coaching biedt volledige vertrouwelijkheid en discretie waardoor je je volledig vrij kunt uiten.

Een coach brengt inspiratie om je doelen te realiseren. Coaching laat je inzien hoe het maken van bewuste keuzes een bijdrage levert aan je gevoel van geluk.

Een coach houdt je een spiegel voor waardoor het onzichtbare gedrag dat je beperkt zichtbaar wordt. Je kunt vervolgens bewust voor nieuw gedrag kiezen waarmee je de weg vrij maakt voor het bereiken van je doelen.

Een coach ondersteunt je in het formuleren van een concreet actieplan. Een coachingstraject geeft focus om jezelf aan dit actieplan te houden en zo de successen te behalen die je voor ogen hebt.

Een coach houdt je aan je eigen afspraken. Coaching draagt bij aan je motivatie en zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet gaat realiseren.

De coach stimuleert je om je behaalde successen te vieren. Het vieren van succes draagt bij aan het ervaren van een rijk en vervuld leven.

Als je deze pagina leest, ga ik ervan uit dat je nieuwsgierig ben naar wat ik als coach voor je kan betekenen.

De snelste manier om hierachter te komen is door een afspraak voor een kennismakingsgesprek met me te maken.

Meer weten over coaching?

Als je liever eerst nog wat informatie verzamelt, of als jezelf nog aan het oriënteren bent of coaching iets voor jou is, klik dan op een van de volgende artikelen:

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben. Ook heb ik mede dankzij Leroy heel goed in beeld waar ik goed in ben en waar mogelijke valkuilen liggen. Omdat ik dit goed in beeld heb, daagt hij me telkens uit om deze situaties te zien als proefballonnen. Hoe reageer ik op bepaalde zaken, waarom doe ik dat? Kan ik dit verbeteren? Laat het maar lukken. En laat het ook maar gerust mislukken. Zolang je er telkens maar van leert. En ben wat milder voor jezelf!

Mede dankzij de inzichten die hij me heeft gegeven, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties. Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.

Kortom, wie een coach zoekt die mensen – met zijn hulp en expertise- zelf laat ervaren en ondervinden wat hun kernwaarden zijn en die continu helpt jouw antwoorden te laten vinden op JOUW vragen, iemand die verdiepingsvragen stelt en je oprecht het gevoel geeft dat hij oordeelvrij naar je kan luisteren dan is er geen betere dan Leroy!

Mark