WAT KOST EEN COACH?

Connectie is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle coachingsrelatie. Een eerste kennismakingsgesprek is daarom gratis.

Ik doe niet aan ‘ontdekkingssessies’ waarin ik je een klein beetje laat proeven om je vervolgens een verkoop-pitch in te praten. Als we elkaar spreken ga ik er voor 100% in en ik verwacht van jou hetzelfde. Als de conclusie is dat het voor ons allebei waardevol is om de relatie voort te zetten, dan doe ik je een aanbod. Geen chemie, geen aanbod.

Tarieven Coaching

Life Coaching

  • Losse sessie, 180 Euro
  • Traject, vanaf 1500 Euro

Personal Coaching

  • Traject, vanaf 1500 Euro

Executive Coaching

  • Prijs op aanvraag

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

De coaching kan online, offline of als een combinatie van beiden plaatsvinden.

Als je deze pagina leest, ga ik ervan uit dat je nieuwsgierig ben naar wat ik als coach voor je kan betekenen.

De snelste manier om hierachter te komen is door een afspraak voor een kennismakingsgesprek met me te maken.

Meer weten over coaching?

Als je liever eerst nog wat informatie verzamelt, of als jezelf nog aan het oriënteren bent of coaching iets voor jou is, klik dan op een van de volgende artikelen:

Pas na 42 jaar ervaar ik volledig dat hetgeen ik voel, vind en denk gewoon GOED is. En eindelijk heb ik dankzij Leroy exact in beeld waar ik gelukkig van word, wat mijn drijfveren zijn, mijn kernwaarden en hoe hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben een enorme boost gekregen en het voelt goed om te zijn wie ik ben. Ook heb ik mede dankzij Leroy heel goed in beeld waar ik goed in ben en waar mogelijke valkuilen liggen. Omdat ik dit goed in beeld heb, daagt hij me telkens uit om deze situaties te zien als proefballonnen. Hoe reageer ik op bepaalde zaken, waarom doe ik dat? Kan ik dit verbeteren? Laat het maar lukken. En laat het ook maar gerust mislukken. Zolang je er telkens maar van leert. En ben wat milder voor jezelf!

Mede dankzij de inzichten die hij me heeft gegeven, lukt het me nu echt goed om mijn echte kwaliteiten, zoals enthousiasme, vriendelijkheid en behulpzaamheid in te zetten in alle situaties. Ook privé voel ik dat ik weer echte liefde en aandacht kan geven aan mijn naasten.

Kortom, wie een coach zoekt die mensen – met zijn hulp en expertise- zelf laat ervaren en ondervinden wat hun kernwaarden zijn en die continu helpt jouw antwoorden te laten vinden op JOUW vragen, iemand die verdiepingsvragen stelt en je oprecht het gevoel geeft dat hij oordeelvrij naar je kan luisteren dan is er geen betere dan Leroy!

Mark