HAAL MEER UIT JE LEVEN

Zaterdag 10 maart | 13.00u – 16.00u | Hotel Princeville, Breda

Ben jij pro actief en wil je graag het maximale uit je leven halen?

In dit seminar leer je welke grote factoren van invloed zijn op je dagelijkse keuzes en hoe je deze in je voordeel kunt inzetten.

Het resultaat is een MINDER STRESSVOL leven en meer geluk, vrijheid en voldoening.

Wacht eens even. Dit klinkt als het zoveelste ‘inspirerende’ seminar over persoonlijk leiderschap… 

Ik snap dat je dat denkt. Weer iemand met fantastische verhalen over het veranderen van je mindset of het visualiseren van je ideale leven.

En eerlijk is eerlijk, ik ga je wel een beetje uitdagen om dat te doen. Maar dat is slechts het begin…

Ik heb zelf ook vaak bij “inspiratiesessies” gezeten en hoewel sommigen echt heel waardevol waren, heb ik er altijd een hekel aan als er  geen plan om de inspiratie te verwezenlijken geven wordt. Er ontbreekt vaak een volgende stap, een onderliggende laag.

Dat is waarom ik zelf de handschoen opgepakt heb. Tijdens Haal Meer Uit Je Leven wil ik je kietelen om na te denken over hoe je graag wilt dat je leven er uit zou zien. Vervolgens geef ik je een gereedschapskist vol met tools waarmee je daar actief aan kunt gaan werken. Niks zweverigs, niet alleen in je hoofd en keihard wetenschappelijk onderbouwd.

Maar geloof me vooral niet op mijn woord, check de video van Susan – een van de deelnemers van een vorige editie:

Herken je dit?

  • Je hebt een succesvolle carrière maar twijfelt over wat je echt wilt. Is dit alles?
  • Je holt mee in de ratrace. Door al het (zakelijk) presteren spendeer je te weinig tijd met de mensen die er toe doen. Je hebt dit in de gaten, maar je weet niet wat je moet doen om hier verandering in te brengen.
  • Je gezondheid lijdt onder je dagelijkse keuzes. Je lijf is ongewild ondergeschikt geworden aan het presteren op andere gebieden in je leven.
  • Wat er ook gebeurt, je bent niet van plan om in die “gevreesde Burn Out” terecht te komen.

Leroy is een slimme, authentieke en unieke spreker die zichzelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Ik heb Leroy leren kennen toen ik hem als spreker heb ingehuurd voor een evenement dat ik heb georganiseerd, de Super Lifestyle Summit.

Hij zette op een open en interactieve manier de deelnemers aan het denken over doelen halen en gedragsverandering, of het nu sportief, professioneel of persoonlijk is.

Als geen ander is Leroy in staat om moeilijke concepten goed uit te leggen en mensen te begeleiden naar een hoger niveau.

Peter Joosten

DIY Futurist en Spreker, Project Leven

Iedereen heeft een coach nodig…

Als ik vast loop op complexe materie dan is Leroy, één van de meest intelligente en talentvolle coaches die ik ken, voor mij de ideale coach om mee te sparren.

Hij heeft het vermogen om alles terug te brengen tot een eenvoudig vraagstuk waardoor de oplossingen voor de hand komen te liggen en ik in staat ben om de, voor mij, beste beslissing te nemen.

Bas Willemsen

Co Founder Overload Worldwide, iMastermind | Reprogram Your Business

Leroy is een bijzonder slimme, vriendelijke en grappige coach.

Hij is streng wanneer jij het niet voor jezelf bent, en hij laat je ontspannen wanneer je jezelf verliest. Hij laat je jezelf dingen toestaan wanneer je juist jezelf het liefst wil straffen en hij schijnt een licht op de zaken die je al lang had weggestopt. Hij ziet je competenties en helpt je deze verder te ontwikkelen.

Bovenal: Leroy is ontzettend geduldig. Hij staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt en luistert naar je input. Hij zorgt ervoor dat je jezelf kunt motiveren om de echte jij optimaal te kunnen ontwikkelen.

Dunya Heijt

Accountmanager, Raab Karcher

Tijdens het seminar leer je onder andere:

Welke 5 bouwstenen noodzakelijk zijn om in al de domeinen van je leven BLIJVEND SUCCES te ervaren.

Wanneer een van die bouwstenen ontbreekt is het bijna onmogelijk om resultaten te bereiken en voor lange termijn vast te houden.

Iets veranderen in je leven vraagt om FOCUS en ENERGIE.

Ik leer je welke factoren hierop van invloed zijn en hoe je jezelf kunt “trainen” om er beter in te worden. Hierdoor ben je niet alleen in staat om betere beslissingen te nemen, maar ben je ook voorbereid op de onvermijdelijke tegenslagen die je onderweg gaan overkomen.

STRESS. Wat is het en zitten er ook positieve aspecten aan?

Ik leer je een concreet en eenvoudig recept waarmee je stress kunt inzetten om meer geluk te ervaren. Direct en altijd toepasbaar op nagenoeg ieder aspect in het leven, zowel zakelijk als persoonlijk.

Aan het eind van het event ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete actiestappen die jou gaan helpen met het creëren van de vrijheid om meer uit je leven te halen.

Programma:

13.00u: Inloop en ontvangst.
13.15u Start seminar
15.30u Vragenronde en afsluiting.
16.00u Einde.

Hoi! Ik ben Leroy 🙂

Hoi! Ik ben Leroy 🙂

In 2012 opende ik samen met 2 compagnons CrossFit Zuid (nu bekend als PhysiQ Fitness) in Roosendaal.

In eerste instantie part-time, naast mijn full time werk als wiskundeleraar op een middelbare school.

5 jaar daarvoor, ontdekte ik een fitnessprogramma met de naam CrossFit. Het transformeerde destijds mijn lichaam en achteraf, met het perspectief dat ik nu heb, kan ik wel zeggen dat het mijn complete leven op een positieve manier veranderd heeft.

In 2012 opende ik samen met 2 compagnons CrossFit Zuid (nu bekend als PhysiQ Fitness) in Roosendaal.In eerste instantie part-time, naast mijn full time werk als wiskundeleraar op een middelbare school.

5 jaar daarvoor ontdekte ik een fitnessprogramma met de naam CrossFit. Het transformeerde toen mijn lichaam en achteraf, met het perspectief dat ik nu heb, kan ik wel zeggen dat het mijn complete leven op een positieve manier veranderd heeft.

Een transformatie die startte vanuit een onvrede over mijn lichaam en die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat ik ook op mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel gebied gegroeid ben.

Het runnen van de gym en het werk als coach wakkerde bij mij namelijk een onverzadigbare drang aan naar nieuwe kennis en vaardigheden – veel breder dan alleen fitness.

Mijn persoonlijke ontwikkeling kwam in een stroomversnelling terecht en inmiddels werk ik full time als ondernemer en vitaliteitscoach.

In mijn hart blijf ik een leraar en het zou daarom egoïstisch voelen als ik de lessen die ik geleerd heb in mijn eigen persoonlijke groei niet met anderen deel.

De laatste jaren heb ik honderden mensen geholpen met het creëren van meer persoonlijke vrijheid. In eerste instantie alleen op fysiek gebied en later ook op het gebied van stressmanagement, emotie-regulatie, besluitvorming en zingeving.

Middels het event “Haal meer uit je leven” wil ik ook jou nu ook graag laten zien hoe jij aan de slag kunt gaan met het creëren van een leven dat voor jou de moeite van het leven waard is.

Wil jij ook leren hoe je betere beslissingen kunt nemen?

Leroy windt er geen doekjes om en weet altijd precies de juiste vragen te stellen en de vinger op de zere plek te leggen.

Een zeer waardevolle eigenschap voor een coach als je echt vooruit wilt!

Ik heb enorm veel respect en waardering voor hem als persoon en als coach en ik weet zeker dat hij voor een positieve verandering in je leven kan zorgen.

Sjanett De Geus

Oprichter Love Fitfood en De Transformatie Academie Podcast, Love Fitfood | Transformatie Academie

Leroy is een hele fijne coach om mee samen te werken.

Hij is super vriendelijk, heeft humor, is toegankelijk, luistert goed, neemt geen blad voor de mond en weet altijd (op positieve wijze!) meteen de vinger op de zere plek te leggen.

Ik ken niemand die zulke simpele maar rake vragen kan stellen waarmee hij iedere keer weer in korte tijd mijn kern weet raken. Hij schijnt licht op de plekken die voor mij nog donker zijn.

Na een gesprek met Leroy ga ik altijd helder en met een concreet stappenplan naar huis

Lotte Nap

Ondernemer, Lot Of Taste

Leroy is een coole dude.

Los daarvan is het een van de slimste trainers die ik heb meegemaakt. Ik leer iedere keer weer veel van hem.

Hij weet met de juiste vragen altijd de essentie van de problemen boven tafel te krijgen. Daarnaast neemt hij geen short-cuts, als hij met je bezig is, krijg je de volle aandacht. Ik mag erg graag met hem sparren.

Quillermo Pellicaan

Directeur, Giant Intermediar

Hoe ga je van “weten wat je moet doen” naar “doen wat je moet doen?”

Bestel hieronder direct je tickets.

De verwerking van je bestelling verloopt via de website van Eventbrite. Bij een succesvolle transactie ontvang je de bevestiging van je order binnen enkele minuten in je mailbox.

Goed verhaal. Goede opbouw. Het zet je aan het denken.

Super heldere presentatie. Leroy vertelt het op een rustige en humoristische manier manier met veel herkenbare voorbeelden.

Bedankt voor de nieuwe en duidelijke inzichten!

Ik weet nu waar ik sta en wat ik moet doen. Dankjewel!

Herkenbaar en duidelijk uitgelegd. Vooral die laatste vragen blijven hangen en zetten me aan het denken. Bedankt!