De moordenaar van god…

Deze week geen inspirerende quote, maar een prikkelende stelling.

Hij is ontstaan uit een aantal onverwachte gesprekken die ik de afgelopen weken met allerlei uiteenlopende mensen gevoerd heb.

Gesprekken over god in relatie met de status van onze maatschappij, de historie van de mens en de zin van het leven.

Eigenlijk is het een vraag, maar ik heb bewust gekozen voor een stelling omdat ik verwacht dat je eerste reactie dan heftiger is. Is dat zo?

Denk eens na over deze stelling. Niet perse om er een mening over te hebben, maar om te kijken of het je wat verse gedachten of interessante vragen oplevert. Ik zou het fijn vinden als je die vervolgens deelt.

Fijne week.

Leroy

Vrijdag 30 augustus 2019 | Masterclass Geïnspireerd Leiderschap

Wanneer je leidt (en leeft) vanuit inspiratie heb je visie: je weet wie je bent en waar je voor staat. Je hebt altijd overzicht, altijd tijd en nooit haast. Je ziet de zaken ‘zoals ze zijn,’ zonder ze in te kleuren. Dit maakt je effectief, optimistisch en vol energie. Hard werken is er nog steeds bij, maar alles in je leven verloopt soepeler en aangenamer.e grootste obstakel naar een leven vol vreugde en vervulling.

Beluister GRATIS een hoofdstuk uit mijn boek.

 

In dit hoofdstuk leer je de DROOM-methode. Een methode waarmee je in slechts 10 minuten per dag een leven vol succes en voldoening creëert. 

Vul je gegevens in en ontvang binnen 10 minuten de link naar het audiobestand EN een samenvatting van 1 pagina.