Helden & Hordes Podcast

“Niets kan alles voor je veranderen”

Het interview is ook te beluisteren als podcast:

iTunes
Android

De officiële beschrijving zoals gepubliceerd op de website van Helden & Hordes:

“Jouw beeld van de wereld is niet mijn beeld van de wereld. Dus wat voor mij logisch is, slaat voor jou misschien nergens op. In gesprek met Leroy Naarden kijken we hoe concepten in onze gedachten zich verhouden tot de realiteit. Daarnaast leren we hoe witruimte en leegte bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en in het bijzonder aan het beroep van coaching. Ook gaan we in op het verschil tussen coaching en consulting en hoe angst zich verhoudt tot nieuwsgierigheid.

Verder leer je in deze podcast

  • Waarom antwoorden uit het niets komen
  • Waarom je beter 1 keer 80 jaar kan leven dan 80 keer 1 jaar
  • Waarom de ruimte tussen de noten juist de muziek vormt
  • Wat het verschil is tussen creëren en documenteren
  • Wat de definitie van coaching is volgens Leroy
  • Dat helderheid ontstaat in rust
  • Waarom het antwoord niet altijd in jou zit, en waarom dit niet erg is.”

Ik vind dat het een mooie dialoog is geworden. Het is Eddy Boom, de presentator van de show gelukt om op een heel klein onderdeel van mijn werk als coach heel erg de diepte in te duiken.

Ik ben ervan overtuigd dat je er voor jezelf een paar mooie inzichten uit kunt halen ❤️

Soulfood in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang iedere week een artikel ter inspiratie, om je aan het denken te zetten over je leven en om je een lach of traan te ontlokken.

AGENDA

Dinsdag 19 november 2019 | 'Proeven' van Geïnspireerd Leiderschap

Vrijdag 10 januari 2019 | Masterclass Geïnspireerd Leiderschap

Geïnspireerd Leiderschap is de overtreffende trap van persoonlijk leiderschap. Wanneer je leidt (en leeft) vanuit inspiratie heb je visie: je weet wie je bent en waar je voor staat. Je hebt altijd overzicht, altijd tijd en nooit haast. Je ziet de zaken ‘zoals ze zijn,’ zonder ze in te kleuren. Dit maakt je effectief, optimistisch en vol energie. Hard werken is er nog steeds bij, maar alles in je leven verloopt soepeler en aangenamer.e grootste obstakel naar een leven vol vreugde en vervulling.

The Circle of Life

The Circle of Life

Het openingsnummer van The Lion King verbergt een universeel principe. In dit artikel lees je welk principe dat is en hoe het sleutel vormt tot een leven met meer flow.

Hoeveel verdien jij?

Hoeveel verdien jij?

Welk tarief vraag ik? Hoeveel (salaris) ben ik waard? Wat betaal ik mijn medewerkers? Dit artikel geeft je handvatten om deze vragen te beantwoorden.

Beluister GRATIS een hoofdstuk uit mijn boek.

 

In dit hoofdstuk leer je de DROOM-methode. Een methode waarmee je in slechts 10 minuten per dag een leven vol succes en voldoening creëert. 

Vul je gegevens in en ontvang binnen 10 minuten de link naar het audiobestand EN een samenvatting van 1 pagina.